Libnet.ro
UNICEF

08:45

Raed Arafat: Sansele ca pacientul din Constanta sa aiba Ebola sunt foarte mici

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat: Sansele ca pacientul din Constanta sa aiba Ebola sunt foarte mici

Sunt sanse minime ca barbatul din Constanta, recent sosit din Nigeria, sa fi contractat virusul Ebola. Asa sustine doctorul Raed Arafat, directorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Afacerilor Interne MAI). continuă pe Adevărul

Autoritatile in alerta: barbat din Constanta, suspect de Ebola

Un barbat de 60 de ani din Constanta, care s-a intors recent din Nigeria, unde a lucrat pe un vas, va fi internat, joi, la Institutul Matei Bals din Capitala, fiind suspectat de infectare cu virusul Ebola, informeaza Mediafax.

Alerta Ebola in Romania: un barbat din Constanta, suspectat de infectare cu virusul letal

Un barbat din Constanta, care s-a intors din Nigeria, va fi internat la Institutul Matei Bals din Bucuresti, fiind suspectat de infectare cu virusul Ebola.

SUA: Africanii care traiesc la New York spun ca sunt discriminati din cauza virusului Ebola

Membri ai comunitatii africane din New York au denuntat, miercuri, hartuirea cu care se confrunta copiii lor la scoala si problemele pe care le intampina in micile lor afaceri, pe fondul panicii din randul opiniei publice in legatura cu virusul Ebola.

Cele mai performante firme din Constanta, premiate

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta organizeaza maine, incepand cu ora 18. 30, la Complexul Melody din Mamaia, festivitatea de premiere a firmelor clasate pe primele locuri in topul judetean.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )