Libnet.ro
UNICEF

11:15

Rafael Nadal, dupa castigarea US Open: Este mai mult decat un vis pentru mine

Hotnews Hotnews,
 Rafael Nadal, dupa castigarea US Open: Este mai mult decat un vis pentru mine

Tenismenul spaniol Rafael Nadal a declarat, in conferinta de presa sustinuta luni seara dupa finala memorabila in fata lui Novak Djokovic, ca actualul sezon, reluat in februarie dupa o absenta de 7 luni, a fost mai mult decat un vis, noteaza AFP. continuă pe Hotnews

Nadal, dupa castigarea US Open: Este mai mult decat un vis pentru mine.

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a declarat ca sezonul 2013, care a culminat cu victoria de la US Open, este mai mult decat un vis, in contextul in care el a revenit in februarie dupa sapte luni de absenta din cauza unei accidentari la un genunchi, potrivit Mediafax. In 2013, spaniolul a inregistrat 60 de victorii si trei infrangeri, a ajuns in finala la 12 turnee din 13 si a castigat zece titluri, din care doua de Grand Slam US Open si Roland-Garros). Am plans dupa aceasta victorie din mai .

Este Rafael Nadal mai bun ca niciodata inainte de finala US Open 2013?

Iata mai jos o comparatie fata in fata a lui Rafael Nadal si Novak Djokovic, inainte de finala din aceasta seara de la US Open. De asemenea, mai jos se afla si o lista cu ceea ce a facut Nadal pana acum la actuala editie a US Open, dar si istoria accidentarilor sale recente, cele care l-ao obligat sa faca o pauza de sapte luni de zile intre meciurile sale oficiale jucate la simplu.

Rafael Nadal a castigat pentru a doua oara US Open.

Numarul doi mondial Rafael Nadal a castigat al doilea sau titlu la US Open si al 13-lea turneu de Grand Slam din cariera, dupa ce l-a invins, luni, pe locul 1 ATP, Novak Djokovici, scor 6-2, 3-6, 6-4, 6-1, potrivit Mediafax. Nadal, victorios dupa trei ore si 21 de minute, si-a adjudecat al zecelea trofeu al sezonului, al doilea de Grand Slam dupa Roland-Garros, si al 60-lea al carierei. El l-a depasit pe australianul Roy Emerson si ocupa locul trei in clasamentul celor mai titrati jucatori in .

Rafael Nadal si Novak Djokovic, in finala US Open

Rafael Nadal Spania) si Novak Djokovic Serbia) vor disputa luni finala turneului US Open, dupa ce au terminat invingatori semifinalele disputat simbata. Nadal nr. 2 ATP) a trecut in trei seturi de Richard Gasquet Franta, 9 ATP), in timp ce Djokovic a avut nevoie de cinci seturi pentru a-l invinge pe elvetianul Stanislas Wawrinka.

Rafael Nadal l-a invins pe Novak Djokovici si a castigat US Open

Numarul doi mondial Rafael Nadal a castigat al doilea sau titlu la US Open si al 13-lea turneu de Grand Slam din cariera. Nadal l-a invins, luni, pe locul 1 ATP, Novak Djokovici, scor 6-2, 3-6, 6-4, 6-1,.

LIVE TEXT Finala US Open este in desfasurare: Djokovic - Nadal 1-2 la seturi

Finala mastersului de la US Open dintre Novak Djokovic si Rafael Nadal este in desfasurare. Pana acum ambii tenismeni si-au adjudecat cate un set, Nadal deschizand finala cu un 6-2, dar Nole a evenit in setul secund cu 6-3. UPDATE: Nadal face break-ul la 5-4 si castiga setul 3.

Rafael Nadal castiga al doilea titlu US Open

Rafael Nadal l-a invins peNovak Djokovic cu 6-2, 6-3, 6-4, 6-1, castigand astfel cel de-al doilea titlu US Open din cariera.

Rafael Nadal a castigat al doilea titlu US Open

Rafael Nadal l-a invins peNovak Djokovic cu 6-2, 6-3, 6-4, 6-1, castigand astfel cel de-al doilea titlu US Open din cariera.

Novak Djokovici il va intalni pe Rafael Nadal in finala de la US Open

Jucatorii de tenis Novak Djokovici si Rafael Nadal s-au calificat in finala la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, urmand sa se intalneasca pentru a treia oara in aceasta faza a competitiei.

Patriarhul Daniel, despre problema cainilor maidanezi: Un om valoreaza mai mult decat intreg universul material

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, considera ca un om valoreaza mai mult decat intreg universul material, toate galaxiile neputandu-se compara cu sufletul unui om, creat dupa chipul lui Dumnezeu, transmite Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )