Libnet.ro
UNICEF

09:45

Rafael Nadal, eliminat in turul doi al turneului de la Halle

România Liberă România Liberă,
Rafael Nadal, eliminat in turul doi al turneului de la Halle

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, liderul clasamentului ATP, a fost eliminat, joi, in turul doi al turneului pe iarba de la Halle, fiind invins, cu scorul de 6-4, 6-1, dupa doar 59 de minute, de germanul Dustin Brown, locul 85 ATP . continuă pe România Liberă

Rafael Nadal a fost eliminat in turul doi la Halle

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, liderul clasamentului ATP, a fost eliminat, joi, in turul doi al turneului pe iarba de la Halle, fiind invins, cu scorul de 6-4, 6-1, dupa doar 59 de minute, de germanul Dustin.

Romanca Alexandra Cadantu a ratat calificarea in turul doi al turneului de tenis de la Birmingham

Romanca Alexandra Cadantul, locul 85 WTA, a pierdut, marti, in fata jucatoarei cehe Petra Cetkovska, ratand astfel calificarea in turul doi al turneului de la Birmingham. Cadantu a fost invinsa, in runda.

Rafael Nadal a castigat pentru a noua oara turneul de la Roland Garros

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul unu, a castigat pentru a noua oara turneul de la Roland Garros, dupa ce l-a invins, in finala, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, 6-4, pe sarbul Novak Djokovici, al doilea favorit al competitiei,.

FOTO Rafael Nadal a scris istorie la Roland Garros - A devenit primul jucator care castiga cel putin un turneu de Grand Slam timp de zece ani consecutiv

Rafael Nadal a devenit, dupa ce a castigat pentru a noua oara trofeul de la Roland Garros, primul jucator de tenis care reuseste sa cucereasca timp de zece ani consecutiv cel putin un trofeu de Grand Slam. Ibericul a ajuns la cota 14, performanta cu care l-a egalat pe Pete Sampras.

ATP: Rafael Nadal ramane numarul unu mondial - Romania, fara reprezentanti in TOP 100

Rafael Nadal si-a pastrat locul intai in ierarhia ATP, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Victor Hanescu a coborat pana pe pozitia 104, astfel ca Romania nu mai are niciun reprezentant in TOP 100. La dublu, Florin Mergea a urcat 11 pozitii, aflandu-se acum pe 40.

Rafael Nadal a castigat pentru a noua oara in cariera titlul la Roland Garros

Suprematia fara precedent a lui Rafael Nadal la Roland Garros continua. Duminica, liderul mondial a castigat pentru a noua oara in cariera titlul pe zgura pariziana si a ajuns la 14 victorii in turneele de.

Dolniceanu si Badea, eliminati in turul doi, la Europenele de scrima de la Strasbourg

Tiberiu Dolniceanu si Alin Badea au parasit, marti, Campionatele Europene de scrima, desfasurate la Strasbourg, dupa ce au fost invinsi in turul al doilea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )