Libnet.ro
UNICEF

06:00

Rafael Nadal, reactie ciudata cand a fost intrebat despre nunta lui: Chiar nu conteaza

Online Sport Online Sport,
Rafael Nadal, reactie ciudata cand a fost intrebat despre nunta lui: Chiar nu conteaza

De parca nu ar fi fost de ajuns infrangerea suferita in fata lui Alexander Zverev in primul meci de la Turneul Campionilor, Rafael Nadal a avut parte de un nou moment delicat la conferinta de presa. continuă pe Online Sport

Ce a raspuns Dan Barna, cand a fost intrebat daca isi da demisia. Ce vrea el sa faca dupa primul tur al alegerilor prezidentiale

Dan Barna a oferit mai multe declaratii, legate de planurile sale pentru viitorul apropiat, in contextul alegerilor prezidentiale. Primul tur, din 10 noiembrie 2019, le-a oferit alegatorilor romani numeroase surprize, mai ales dupa publicarea rezultatelor finale, din partea AEP si BEC. Candidatul USR-PLUS s-a situat abia pe a treia pozitie, in cursa electorala si a .

Turneul Campionilor: Rafael Nadal, invins pentru prima oara de Alexander Zverev

Debutul lui Rafael Nadal 1 ATP) la Turneul Campionilor a fost unul marcat de multe greseli in momente importante. Ibericul, venit dupa o accidentare in zona abdominala s-a retras in semifinalele Masters-ului de la Paris), a pierdut in fata campionului en-titre Alexander Zverev, scor 6-2, 6-4, dupa o ora si 23 de minute de joc.

Inca o surpriza la Turneul Campionilor. Rafael Nadal pierde si el in primul meci

Liderul mondial Rafael Nadal a inceput cu o infrangere editia din acest an a Turneului Campionilor de la Londra.

Barna, reactie dupa alegeri: ce zice despre exit poll si lupta cu PSD

Dan Barna a pornit cu a treia sansa in lupta cu PSD si PNL. Totusi, cifrele vehiculate de-a lungul zilei pentru alegeri prezidentiale i-au dat sperante de un tur doi. Acum, liderul USR a explicat ce a insemnat aceasta zi si cursa cu PSD. Dan Barna a reprezentat la aceste alegeri prezidentiale Alianta USR .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )