Libnet.ro
UNICEF

22:00

RAFILA DESPRE CORONAVIRUS: Critice vor fi probabil ultimele doua luni ale acestui an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAFILA DESPRE CORONAVIRUS: Critice vor fi probabil ultimele doua luni ale acestui an

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a vorbit la Digi24 despre evolutia epidemiei de COVID-19, afirmand ca cel mai probabil va urma un val doi al infectarilor, iar critice vor fi probabil ultimele doua luni ale acestui an - noiembrie si decembrie, cand se estimeaza la nivelul regiunii europene o crestere importanta a numarului de cazuri. De asemenea, Alexandru Rafila a spus ca s-ar putea sa asistam spre jumatatea anului viitor la inceputul controlului acestei boli, numai daca vom avea la dispozitie un vaccin care sa fie suficient de eficace, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Critice vor fi probabil ultimele doua luni ale acestui an

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si presedintele Societatii Romane de Microbiologie, considera ca va urma un val doi al infectarilor, iar critice vor fi probabil ultimele doua luni ale.

Medicul Alexandru Rafila, despre cum va fi administrat vaccinul anti-COVID 19

Vaccinul anti-COVID-19 ar putea fi administrat diferit in functie de varsta sau de istoricul medical, spune medicul Alexandru Rafila. in acest moment, planul medicilor este ca tinerilor sa li se administreze o singura doza, iar varstnicilor, cate doua.

Alexandru Rafila, despre evolutia COVID-19: Mai exista patru coronavirusuri ingrijorarea mare a OMS este pentru lunile noiembrie-decembrie in ceea ce priveste cresterea numarului de cazuri

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, este de parere ca virulenta noului coronavirus ar putea scadea in timp, odata cu cresterea numarului de infectii, aratandu-se.

Alexandru Rafila, despre inceperea anului scolar: Va creste numarul de cazuri. Scolile trebuie sa aiba stocuri de masti de protectie

Reprezentantul Romaniei la OMS, profesorul Alexandru Rafila, a afirmat, joi, ca dupa deschiderea scolilor va creste numarul de cazuri, adaugand ca scolile ar trebui sa aiba stocuri de masti de protectie.

VIDEO Ce crede Donald Trump despre coronavirus, de fapt: o noua carte dezvaluie adevarul la care nu te astepti

Dupa cateva luni in care s-a ascuns dupa deget in ceea ce priveste pericolul pandemiei asupra poporului american, noi inregistrari cu Donald Trump dezvaluie ce crede cu adevarat despre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )