Libnet.ro
UNICEF

08:00

Rafila: Este foarte posibil un al treilea val, probabil in lunile februarie-martie

Hotnews Hotnews,
 Rafila: Este foarte posibil un al treilea val, probabil in lunile februarie-martie

Alexandru Rafila a declarat, joi, ca este foarte posibil sa apara al treilea val de infectari cu noul coronavirus in lunile februarie-martie. Rafila spune ca gradul transmiterii comunitare va depinde de masurile de sanatate publica si de masurile individuale de protectie. continuă pe Hotnews

ALEXANDRU RAFILA: Este foarte posibil sa apara un alt val, probabil in lunile februarie-martie

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, profesor doctor Alexandru Rafila, candidat din partea PSD la Camera Deputatilor, crede ca este foarte posibil sa apara al treilea val de infectari cu noul coronavirus in lunile februarie-martie, dar ca depinde de masurile de sanatate publica si de masurile individuale de protectie daca acesta va fi mai mare sau mai mic.

Alexandru Rafila: Al treilea val al pandemiei, probabil in lunile februarie-martie. Exista cam 90% din populatia Romaniei care nu a trecut prin infectie

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, candidat din partea PSD la Camera Deputatilor, crede ca este foarte posibil sa apara al treilea val de infectari cu noul coronavirus in lunile.

Alexandru Rafila, avertisment infricosator despre cel de-al treilea val al pandemiei de COVID-19. Ce ii asteapta pe romani

Explozia cazurilor de COVID-19 ingrijoreaza autoritatile si le pune pe ganduri cu privire la ce poate fi mai rau. Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma cu privire la ceea ce s-ar putea intampla, in cazul in care numarul imbolnavirilor nu scad. Alexandru Rafila, despre masurile luate de autoritati in contextul in care masurile .

Romania, in pragul celui de-al treilea val de COVID-19? Alexandru Rafila: Eu cred ca pana la sfarsitul lunii decembrie vom asista la cresteri

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul tarii noastre in Organizatia Mondiala a Sanatatii, a mentionat despre posibilitatea ca Romania sa se confrunte cu un al treilea val al epidemiei de.

Radu Tudor: Cand vine al treilea val al pandemiei de COVID

Un al treilea val al pandemiei provocate de SARS-CoV-2, asteptat de pneumologi in perioada februarie martie 2021, ar putea gasi spitalele cu toate locurile ocupate si de aceea este recomandata vaccinarea antigripala si antipneumococica, a declarat, miercuri, secretarul general al Societatii Romane de Pneumologie SRP), dr. Cristian Oancea.

Romania ar putea trece prin al treilea val epidemic. Cand cred specialistii ca ne va lovi

Romania se confrunta acum cu cel de-al doilea val epidemic, insa specialistii vorbesc despre si despre cel de-al treilea val prin care putem sa trecem.

Avertismentul specialistilor: Daca deschidem Craciunul vom avea al treilea val de coronavirus

Profesorul de microbiologie,Andrea Crisanti, a avertizat populatia ca in cazul in care se vor relaxa masurile de restrictie de Craciun, va veni cel de-al treilea val de.

Coronavirus: SUA se confrunta cu al treilea val Trump nu ar mai fi participat de cateva luni la o reuniune a grupului operativ

Statele Unite au depasit duminica 11 milioane de cazuri de infectare cu coronavirus, potrivit unui bilant al Universitatii Johns Hopkins, in timp ce tara se confrunta cu al treilea val pandemic, informeaza DPA.

Alimentele interzise in perioada Postului. Ce a transmis Mihaela Bilic, este foarte clar acum

Alimentele interzise in perioada Postului Craciunului au fost enumerate de nutritionistul Mihaela Bilic. in Postul Craciunului 2020, mai mult ca in oricand, in contextul epidemiei de coronavirus, este foarte important ce mancam, astfel incat sa nu avem nevoie de medic, dar si sa ne intarim organismul. Mihaela Bilic, despre alimentele ce nu trebuie consumate in .

Cea mai buna varza murata calita. Reteta este foarte simpla, la indemana tuturor

Varza calita este una dintre cele mai cunoscute retete traditionale romanesti. Ea poate fi o reteta complet vegetariana, dar poate fi gatita si cu carne de porc sau carnati. De asemenea, exista si doua moduri in care o poti prepara, cu varza proaspata sau murata. Reteta de varza calita varianta cu varza murata Ingrediente .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2778 seconds )