Libnet.ro
UNICEF

15:00

Rafila: Numerosi rezidenti nu au fost inclusi pe lista persoanelor care urmeaza sa fie vaccinate anti-COVID

Hotnews Hotnews,
 Rafila: Numerosi rezidenti nu au fost inclusi pe lista persoanelor care urmeaza sa fie vaccinate anti-COVID

Deputatul PSD Alexandru Rafila sustine ca numerosi medici rezidenti care lucreaza in spitale nu au fost inclusi pe lista persoanelor care urmeaza sa fie vaccinate anti-COVID in aceasta perioada. continuă pe Hotnews

RAFILA: Numerosi medici rezidenti nu sunt pe lista persoanelor care urmeaza sa fie vaccinate in prima etapa

Deputatul PSD Alexandru Rafila a afirmat pe pagina de Facebook ca numerosi medici rezidenti care isi desfasoara activitatea in unitati sanitare nu au fost inclusi pe lista persoanelor care urmeaza sa fie vaccinate in prima etapa de imunizare.

Alexandru Rafila: Numerosi medici rezidenti nu au fost inclusi in campania de vaccinare. Sunt colegii nostri

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniei la OMS, reclama ca numerosi medici rezidenti nu au fost inclusi in campania de vaccinare. Acesta cere ca vaccinarea sa se faca fara discriminare.

Critici dure lansate de Alexandru Rafila: Numerosi medici rezidenti nu au fost inclusi in campania de vaccinare

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniei la OMS, lanseaza acuzatii grave rferitoare la campania de vaccinare impotriva noului coronavirus. Critici dure lansate de Alexandru.

Ministrul Sanatatii, intrebat daca va fi data o OUG pentru despagubirea persoanelor care ar putea avea reactii adverse la vaccinul anti-Covid: Va vom informa de indata ce va fi luata o decizie

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a fost intrebat, duminica, la debutul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, daca Guvernul va emite o Ordonanta de Urgenta pentru despagubirea persoanelor care ar putea avea reactii adverse la vaccinul anti-Covid, el raspunzand ca astfel de informatii vor fi facute publice atunci cand va fi luata o decizie.

Concluziile verificarilor instantei supreme: Dosarul Ferma Baneasa a fost repartizat aleatoriu completului care a pronuntat sentinta

Dosarul Ferma Baneasa a fost repartizat aleatoriu catre completul care a pronuntat deciziile definitive de condamnare, majorand pedepsele din prima instanta, a anuntat miercuri instanta suprema, care a facut publice rezultatele verificarilor facute in acest sens.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )