Libnet.ro
UNICEF

13:45

Rafinaria Petrotel Ploiesti va plati Conpet 69,12 milioane lei pentru transportul titeiului in 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rafinaria Petrotel Ploiesti va plati Conpet 69,12 milioane lei pentru transportul titeiului in 2018

Rafinaria Petrotel Ploiesti a grupului rus Lukoil a incheiat un contract in valoare de 69,12 milioane lei cu transportatorul national de titei Conpet, pentru transportul titeiului in 2018, potrivit unui comunicat emis vineri Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Conpet, contract de aproape 70 de milioane lei cu Petrotel Lukoil pentru transportul titeiului in 2018

Conpet a incheiat un contract de 69,12 milioane de lei pentru prestarea de servicii de transport al titeiului din import de la Oil Terminal la rafinaria Petrotel Lukoil, potrivit unui raport al emitentului, remis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Conpet, contract de aproape 70 de milioane lei cu Petrotel Lukoil pentru transportul titeiului

Conpet a incheiat un contract de 69,12 milioane de lei pentru prestarea de servicii de transport al titeiului din import de la Oil Terminal la rafinaria Petrotel Lukoil, potrivit unui raport al emitentului, remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Liviu Dragnea nu renunta la visul de a isi face stadion de 12 milioane de euro in Teleorman, judet fara nicio echipa in primele doua ligi

Tara arde, iar guvernantii fac stadione. Guvernul a aprobat saptamana trecuta indicatori tehnico-economici ai obiectivului de investitii 'Complex Sportiv Stadion Municipal', municipiul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )