Libnet.ro
UNICEF

21:30

Raiffeisen Bank - peste doua milioane de clienti persoane fizice, in 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Raiffeisen Bank - peste doua milioane de clienti persoane fizice, in 2018

Raiffeisen Bank a publicat Raportul de Sustenabilitate, cu titlul 10 ani de leadership in sustenabilitate. Este a zecea editie a acestui raport care prezinta indicatorii non-financiari din 2018 si performanta bancii din perspectiva sustenabilitatii si a responsabilitatii sociale. Cuprinde, astfel, informatii despre performanta economica, impactul social, masurile de protejare a mediului, combatere a coruptiei si promovare a diversitatii, potrivit unui comunicat al bancii. continuă pe Ziarul Bursa

Datele personale a peste 100 milioane de persoane, furate intr-un atac cibernetic. O femeie este principala suspecta. Cum a ajuns FBI la ea

Femeia acuzata ca ar fi furat datele a peste 100 de milioane de persoane din Statele Unite si Canada s-a dat de gol pe retelele de socializare si pe platforma de proiecte IT, GitHub, scrie Business Insider. Iata cum a ajuns FBI pe urmele ei.

IN 2018: Complexul Comercial Doraly, vanzari de peste 830 milioane euro

Dupa mai mult de un an de cand gama de produse comercializate in Doraly este disponibila si online, cifra de afaceri cumulata a comerciantilor din complex a ajuns la 837 milioane de euro, in crestere cu 7,3% fata de 2017, se arata intr-un comunicat al companiei.

Etiopia: Peste 350 de milioane de copaci plantati in 12 ore

Etiopia a plantat peste 353 milioane de copaci in 12 ore luni, iar oficialii cred ca este vorba despre un nou record mondial, scrie CNN.

inca un jucator aproape sa plece de la FC Viitorul: Standard Liege, oferta de doua milioane de euro pentru Denis Dragus

Clubul de fotbal Standard Liege a oferit 2 milioane de euro pentru jucatorul formatiei FC Viitorul, Denis Dragus, scrie marti ziarul belgian La Derniere Heure.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )