Libnet.ro
UNICEF

08:00

Raliul Australiei a fost anulat din cauza incendiilor de vegetatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Raliul Australiei a fost anulat din cauza incendiilor de vegetatie

Raliul Australiei, ultima etapa a Campionatului Mondial, programata in week-end, a fost anulat, din cauza incendiilor de vegetatie, informeaza lequipe. fr. continuă pe Ziarul Bursa

WRC: Raliul Australiei, anulat din cauza incendiilor de vegetatie

Organizatorii Raliului Australiei au anuntat marti anularea acestei probe, ultima din actuala editie.

Evaziune uriasa in constructii. Statul pierde lunar un miliard de lei din cauza antreprenorilor certati cu legea

Evaziune uriasa in constructii. Statul pierde lunar un miliard de lei din cauza lacomiei antreprenorilor certati cu legea, scrie cotidinul national Jurnalul. in conditiile in care, afaceristii din.

Ana Birchall a fost exclusa din PSD: Am aflat din presa. Nu am fost invitatala sedintasaaud capetele de acuzare si sapot raspunde

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a spus ca a aflat din presa faptul ca a fost exclusa din PSD, fara sa fi fost chemata la sedinta si sa i se aduca argumente in acest sens. Asta.

Ana Birchall spune ca a fost exclusa din PSD fara sa se poata apara: Plec din acest partid cu constiinta curata

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, spune ca a fost exclusa din PSD fara sa fie invitata la sedinta CExN pentru a auzi capetele de acuzare si sa poata raspunde, dar afirma ca pleaca din partid, dupa 19 ani, cu constiinta curata.

Cine este Cozmin Gusa si de ce a fost exclus din PSD, la doua saptamani dupa ce s-a reinscris

Partidul Social Democrat s-a despartit in ultima vreme de numerosi membrii. Se pare ca aceste excluderi au fost pregatite deja de cateva zile bune, iar azi au parasit scena alti oameni politici, printre care si Cozmin Gusa. Cozmin Gusa, exlus din PSD O cloncluzie mai aspra a romanilor a fost aceea ca nici PSD-ul nu-l .

Breaking news! incepe macelul in PSD! Ana Birchall a fost exclusa din partid

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a fost exclusa din PSD la sedinta Comitetului Executiv d.

Dosarul altor doi membrii PSD se va judeca de la zero din cauza deciziilor CCR

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a anulat, marti, decizia prin care au fost achitati, in 2018, fostul trezorier al PSD, Mircea Draghici, si fostul presedinte al.

Stare de urgenta in Australia din cauza riscului producerii unui incendiu de proportii

Autoritatile din statele australiene Queensland si New South Wales au decretat luni stare de urgenta, intrucat zona de est a tarii este amenintata de izbucnirea unui incendiu catastrofal de vegetatie, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Accident neobisnuit intr-o comuna din Dambovita, din cauza unui porc mistret. Soferul a fost grav ranit

Accident neobisnuit intr-o comuna din Dambovita, din cauza unui porc mistret! Soferul unei masini a fost ranit dupa ce a lovit mortal animalul aparut parca de nicaieri, in fata masinii. in urma.

EmmanuelMacron si PANTALONII BUCLUCASI: La vizita in China, presedintele francez a facut spectacol din cauza unei probleme de CROIALA (VIDEO)

Vizitaoficiala a lui EmmanuelMacroninChinaa fost una cu nabadai pentru presedintele francez. La sosirea la palatul prezidential, Macron nu s-a putut concentra deloc pe discu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )