Libnet.ro
UNICEF

18:15

Raliul Dakar va avea loc in Arabia Saudita incepand cu editia din 2020

Hotnews Hotnews,
 Raliul Dakar va avea loc in Arabia Saudita incepand cu editia din 2020

Raliul Dakar va avea loc in Arabia Saudita incepand din 2020, pentru o durata de cinci ani, au anuntat, luni, organizatorii competitiei. continuă pe Hotnews

O nota clasificata confirma ca Arabia Saudita si EAU folosesc arme franceze in razboiul din Yemen

Arme din Franta sunt folosite de catre Emiratele Arabe Unite EAU) si Arabia Saudita in Yemen, potrivit unei note clasificate, dezvaluita de presa franceza, luni, fapt ce contrazice declaratiile guvernului de la Paris, transmite AFP.

Cel mai probabil, numirea viitorului sef al Parchetului European va avea loc dupa alegerile europarlamentare / Runda de negocieri propusa vineri de Consiliul UE nu a mai avut loc

O runda de negocieri intre Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene privind numirea viitorului procuror-sef al Parchetului European nu a mai avut loc vineri, asa cum propusese Consiliul, si o noua runda nu este asteptata inainte de alegerile europarlamentare.

ANUNT SOC: CAND va avea loc MARELE CUTREMUR, in Romania? Marmureanu a refacut CALCULELE!

In Romania au loc, frecvent, cutremure. OANA ROMAN, PE FELIE CU CATALIN BOTEZATU! NU SE MAI ASCUND! IMAGINILE I-AU DAT DE GOL FOTO) Cutremurele sunt fenomene naturale cauzate de eliberarea de energie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )