Libnet.ro
UNICEF

16:15

Raliul Dakar - Moto: Emanuel Gyenes, cea mai buna clasare de pana acum - Locul 14 in etapa a zecea

Hotnews Hotnews,
 Raliul Dakar - Moto: Emanuel Gyenes, cea mai buna clasare de pana acum - Locul 14 in etapa a zecea

Emanuel Gyenes a obtinut miercuri cea mai buna clasare de pana acum in Raliul Dakar 2020, la sectiunea moto. Romanul a incheiat pe locul 14 etapa a zecea, desfasurata intre Haradh si Shubaytah, in Arabia Saudita. continuă pe Hotnews

Raliul Dakar - Moto: Emanuel Gyenes, locul 32 in etapa a noua; Romanul, in continuare lider la Original by Motul

Emanuel Gyenes a incheiat pe locul 32 etapa a noua a Raliului Dakar, la sectiunea moto, desfasurata marti pe distanta de 410 km, intre Wadi Al Dawasir si Haradh, in Arabia Saudita. Romanul este in continuare lider la categoria Original by Motul fara asistenta tehnica).

Un oras din Romania a fost nominalizat pentru cea mai buna destinatie turistica europeana in 2020

Sibiul intra anul acesta in competitie pentru a deveni cea mai buna destinatie turistica europeana alaturi de mari metropole ale continentului, cum ar fi Viena, Atena, Rotterdam, Paris, Roma, Berlin, Madrid, Praga sau Reykjavik.

Cum sa faci cea mai buna CIORBA DE PUI a LA GREC. Reteta pe care o vei adora

Ca sa faci cea mai buna ciorba de pui a la grec, respecta aceasta reteta. ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI: MOARTEA A LOVIT CAND NIMENI NU SE ASTEPTA Ai nevoie de urmatoarele.

Raliul Dakar - Moto: Joan Barreda a castigat etapa a saptea Emanuel Gyenes, locul 29

Spaniolul Joan Barreda Honda) a castigat duminica etapa a 7-a a Raliului Dakar la clasa moto, indoliata de moartea portughezului Paulo Goncalves in urma unei cazaturi, informeaza AFP.

Un oras din Romania, nominalizat pentru cea mai buna destinatie turistica europeana in 2020

O asociatie europeana cu sediul ola Bruxelles organizeaza un concurs prin care sa decida un top 20 al celor mai bune destinatii de vacanta din Europa, iar printre nominalizati se numara si un oras din Romania.

La un pas de marele trofeu: Emanuel Gyenes isi mareste avansul in fruntea Raliului Dakar

Emanuel Gyenes este tot mai aproape de marea victorie in cel mai dur raliu de anduranta din lume, Raliul Dakar, dupa ce in etapa a 9-a si-a marit avansul in fruntea categoriei Malle Moto, cea a concurentilor.

Tragedie in raliul Dakar: A murit portughezul Paulo Goncalves! Detalii despre cum a fost gasit

Un eveniment de mare anvergura, raliul Dakar e o competitie extrem de periculoasa si, periodic, unii dintre participanti sufera accidente fatale pe traseu.

O femeie din Arges este mama a 20 de copii. Este cea mai numeroasa familie din Romania

Georgiana Vacaru din Arges este mama a 20 de copii. A adus pe lume primul copil la varsta de 19 ani si a nascut aproape in fiecare an, ajungand la 42 de ani sa aiba o adevarata bogatie. Cum arata cea mai numeroasa familie din Romania? Ce mai numeroasa familie din Romania. O femeie din .

IN 2019: Germania a inregistrat cea mai slaba crestere economica din ultimii ani

Economia germana, prima economie europeana, a inregistrat in 2019 un avans de doar 0,6%, cea mai slaba performanta inregistrata dupa 2013, potrivit unei estimari preliminare publicate miercuri de Oficiul federal de statistica, transmite Reuters.

Actori din Game of Thrones, in distributia Lord of the Rings Se anunta cea mai scumpa productie TV din istorie

Actori din distributia serialului de succes Urzeala Tronurilor Game of Thrones vor juca in seria Lord of the Rings, care, cu un buget de 860 de milioane de dolari, se anunta a fi cea mai scumpa productie TV din istorie, a anuntat Amazon, potrivit The Guardian.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )