Libnet.ro
UNICEF

11:00

Raluca Pruna, despre Cazul Caracal: Statul roman este sexist si are o atitudine medievala. Autorul moral este coalitia PSD-ALDE si, mai ales, Florin Iordache

Hotnews Hotnews,
 Raluca Pruna, despre Cazul Caracal: Statul roman este sexist si are o atitudine medievala. Autorul moral este coalitia PSD-ALDE si, mai ales, Florin Iordache

Fostul ministru tehnocrat al Justitiei, Raluca Pruna, spune ca statul roman este incapabil sa-si apere cetatenii, este sexist si are o atitudine medievala. Pe de alta parte, ea a comentat, la RFI, ca referendumul propus de premierul Viorica Dancila dupa crimele din Caracal este o grozavie nemaiintalnita, autorul moral al tragediei fiind coalitia PSD-ALDE si, in special, deputatul Florin Iordache. continuă pe Hotnews

Girl up, o organizatie formata din 38 de adolescente, despre cazul din Caracal: Aceasta tara nu a fost niciodata dispusa sa ne asculte

Girl up, o organizatie formata din 38 de fete cu varste intre 15 si 18 ani, din aproape 10 licee diferite din Bucuresti si inca 4 din alte orase ale tarii, au postat pe Facebook pledoaria lor despre cazul din Caracal si despre modul in care politistii, dar si societatea, in ansamblul ei tratateaza violenta asupra fetelor.

Ce scrie presa internationala despre cazul de la Caracal

Agentiile internationale de stiri relateaza despre cazul de la Caracal, subliniind ca seful Politiei a fost demis, dupa ce autoritatilor le-a luat 19 ore pentru a raspunde la un apel de urgenta efectuat de o tanara rapita, care a fost ucisa intre timp de catre cel care o tinea captiva.

Sectia pentru procurori a CSM, despre cazul Caracal: Cei vinovati vor raspunde

Sectia pentru procurori a CSM isi exprima dezacordul fata de politizarea evenimentelor din Caracal s.

Iohannis a discutat cu ministrul de Interne si seful STS despre cazul Caracal. Demisiile tuturor celor care au gestionat gresit acest caz sunt obligatorii, dar nu sunt insa nici pe departe suficiente

Presedintele Klaus Iohannis a avut vineri discutii telefonice cu ministrul de Interne, Nicolae Moga, precum si cu directorul STS, Ionel Sorinel Vasilca, in legatura cu tragedia de la Caracal, seful statului cerandu-le acestora ca ancheta in acest caz sa fie desfasurata cu maxima celeritate. Iohannis a cerut de asemenea ca la sedinta CSAT de marti sa ii fie prezentata o prima evaluare asupra cazului.

Procuror DIICOT despre cazul de la Caracal. Reglementarea unei interventii rapide este de maxima urgenta

Procurorul sef al DIICOT Salaj, Dan Bubuiug, a reactionat in cazul de la Caracal, intr-o postare facuta pe retelele de socializare el vorbind despre lipsa de tehnica moderna de localizare rapida si despre cum pot fi prevenite pe viitor astfel de tragedii.

Pop, despre cazul de la Caracal: STS a procedat corect, fara nicio abatere

Serviciul de Telecomunicatii Speciale a organizat o declaratie de presa pentru lamurirea aspectelor vehiculate in spatiul public cu referire la implicarea institutiei in gestionarea apelurilor de urgenta receptionate in contexul tragediei din Caracal.

Marian Godin, despre cazul din Caracal. Unii mi-au spus ca le e scarba de mine

Tragedia de la Caracal a ingrozit Romania si a starnit numeroase reactii, inclusiv pe cea a politistului Marian Godina. intr-o postare, facuta pe blogul sau, acesta a vorbit despre cazul care a cutremurat o tara intreaga. in urma mesajelor pe care primit din partea oamenilor, Marian Godina a tinut sa faca anumite precizari. Primesc, de .

Procurorii CSM despre cazul din Caracal: Cei vinovati vor raspunde

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) isi exprima dezacordul fata de politizarea evenimentelor din Caracal si fata de incercarile mediatice de influentare a opiniei publice, sustinand ca vinovatii vor raspunde in fata legii, insa adevarul juridic si responsabilitatile trebuie dovedite si stabilite in baza probelor si in niciun caz sub imperiul emotiei publice sau presiunii mediatice.

Fost ofiter de politie, despre cazul din Caracal: Ce ar fi trebuit sa-i spuna Alexandrei politistul de la 112

Un fost ofiter de politie, Mihai Untaru, a atras atentia ca Alexandra, copilul de 15 ani din Caracal care a sunat la 112, avea nevoie de ajutor imediat si nu trebuia sa fie supusa unui interogatoriu. in acest caz fiind vorba de o rapire, STS avea obligatia sa faca o localizare imediata si sa prelucreze datele, nu sa astepte interventia sau solicitarea politei post-apel.

Raed Arafat, despre cazul de la Caracal: Vom modifica legislatia apelului la 112

Seful ISU, Raed Arafat, a dezvaluit duminica o serie de masuri pe care urmeaza sa le propuna Guvernului Dancila, dupa ce a fost numit de premier in Comitetul de lucru pentru a gasi solutii de imbunatatire a sistemului de urgenta 112 si a sistemului de localizare. Printre masuri se propune ca persoana care apeleaza la 112 sa-si dea prin legislatie consimtamantul de a oferi propria locatie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )