Libnet.ro
UNICEF

14:45

Raluca Stramaturaru, locul 7, la sanie, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la JO si unul dintre cele mai bune din istorie

Adevărul Adevărul,
Raluca Stramaturaru, locul 7, la sanie, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la JO si unul dintre cele mai bune din istorie

Raluca Stramaturaru, in varsta de 32 de ani, a obtinut, marti, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la actuala editie a JO de la Pyeongchang, locul 7, in proba de sanie, unul dintre cele mai bune din istoria participarilor sportivilor tricolori la olimpiadele de iarna. continuă pe Adevărul

Raluca Stramaturaru, locul 6, la sanie, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la JO si unul dintre cele mai bune din istorie

Raluca Stramaturaru, in varsta de 32 de ani, a obtinut, marti, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la actuala editie a JO de la Pyeongchang, locul 6, in proba de sanie, unul dintre cele mai bune din istoria participarilor sportivilor tricolori la olimpiadele de iarna.

Romania a obtinut locul 7 in FINALA la proba feminina de sanie de la Jocurile Olimpice 2018. Cel mai BUN rezultat al delegatiei din ultimii 24 de ani

Raluca Stramaturaru a obtinut locul 7 in finala probei feminine de sanie de la PyeongChang, acesta fiind cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna din ultimii 24 de.

Stramaturaru obtine cel mai bun rezultat pentru Romania la PyeongChang. Sase zecimi de o medalie istorica!

Romania obtine prima clasare in topul zece la Jocurile Olimpice de Iarna de la PyeongChang prin Raluca Stramaturaru in concursul de sanie. Rezultatele sportivilor romani.

JO 2018: Raluca Stramaturaru, locul 7 in finala la sanie - Unul dintre cele mai bune din istorie pentru tricolori

Raluca Stramaturaru 32 de ani) a reusit, marti, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna in ultimii 24 de ani, dupa ce a incheiat pe locul 7 in proba feminina de sanie de la PyeongChang. Sportiva din Romania a incheiat proba cu un timp final de 3 min 06 sec 288/1000, la o secunda si 56 de miimi in urma campioanei olimpice Natalie Geisenberger Germania).

Friedrich Wilhelm Raiffeisen cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania

Friedrich Wilhelm Raiffeisen, divizia de Private Banking a Raiffeisen Bank Romania, a fost desemnata de Revista Euromoney, pentru al patrulea an consecutiv, ca fiind cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania.

Raluca Stramaturaru, prima declaratie dupa rezultatele obtinute la Jocurile Olimpice de Iarna 2018: Acest loc 7 reprezinta incununarea muncii mele

Sportiva romana Raluca Stramaturaru, care a reusit cel mai bun rezultat al Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna in ultimii 24 de ani, a declarat, marti, ca locul 7 ocupat la sanie la Jocurile de la.

Stramaturaru in top 10 la sanie la jumatatea concursului

Raluca Stramaturaru este pe cale sa aduca cel mai bun rezultat pentru delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de la PyeongChang.

Stramaturaru, coplesita de emotie dupa rezultatul remarcabil de la PyeongChang

Raluca Stramaturaru a obtinut, marti, cel mai bun rezultat pentru disciplinele de iarna din Romania la Jocurile Olimpice din ultimii 24 de ani.

Raluca Stramaturaru, cea mai buna performanta romaneasca la Jocurile de iarna in ultimii 24 de ani

Marti, Raluca Stramaturaru a reusit, cea mai buna performanta a Romaniei la Jocurile Olimpice de iar.

JO 2018: Raluca Stramaturaru ocupa locul 10 la sanie, dupa primele doua manse

Sportiva Raluca Stramaturaru ocupa locul 10 in proba de sanie simplu feminin, dupa primele doua manse desfasurate luni, la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang Coreea de Sud).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )