Libnet.ro
UNICEF

07:45

RALUCA TURCAN: 10 august - o rana neinchisa a democratiei romanesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: 10 august - o rana neinchisa a democratiei romanesti

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca 10 august 2018 reprezinta o rana neinchisa a democratiei romanesti recente, aratand ca asteapta ca justitia sa clarifice lucrurile in acest dosar. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolos, despre rana 10 august:Statul roman si institutiile sale sunt in culpa in ceea ce priveste adevarul din spatele violentelor

Intr-un mesaj pe Facebook, liderul PLUS Dacian Ciolos spune ca statul roman si institutiile sunt in culpa privind recunoasterea adevarului din spatele violentelor din 10 august si ca justitia este datoare sa mearga pana la capat, pentru ca ea are un rol vindecator.

Curtea de Apel Bucuresti a respins o cerere facuta de Cucos si Sindile in cauza vizand redeschiderea urmaririi penale in dosarul 10 august

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins, luni, o cerere de recuzare a judecatorului Ruxandra Grecu din cauza vizand redeschiderea urmaririi penale in dosarul 10 august, solicitare facuta de fostii sefi din Jandarmerie Sebastian Cucos si Ionut Sindile. in acelasi timp, Curtea de Apel Bucuresti si-a declinat competenta de a judeca cofirmarea judecarii redeschiderii dosarului 10 august in favoarea Tribunalului Bucuresti.

UPDATE Curtea de Apel si-a declinat competenta si a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucuresti

UPDATE, 10 august, ora 16 Curtea de Apel Bucuresti si-a declinat competenta si a admis solicitarea sefilor din Jandarmerie de a trimite dosarul 10 august spre judecareTribunalului.

Membrii comunitatii Declic duc un elefant roz la toate institutiile implicate in ancheta 10 august

Comunitatea Declic a pregatit un elefant vopsit in roz, pe care il va duce, luni, 10 august, la toate institutiile implicate in ancheta 10 august, la doi ani de la evenimentele violente din Piata Victoriei. Elefantul va fi plimbat la Palatul Cotroceni, Palatul de Justitie, Parchetul General, Ministerul Justitiei, DIICOT, Ministerul de Interne si in Piata Victoriei.

10 august 2020: doi ani de la protestul diasporei din Piata Victoriei. Ce se intampla acum

Astazi se implinesc doi ani de la protestele din Piata Victoriei din Bucuresti. Cateva zeci de persoane s-au strans ieri, duminica, 9 august in acea piata pentru a marca momentul. Cei care au participat ii considera vinovati pe Liviu Dragnea, Viorica Dancila si pe Carmen Dan si cer sa se faca dreptate. Doi ani de .

Curs valutar BNR pentru luni, 10 august 2020. Cat costa Euro astazi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 10 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 10 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Vremea azi, 10 august. Informare meteo de canicula. Temperaturile urca pana la 36 de grade

Meteorologii avertizeaza ca astazi, 10 august, vom avea parte de termperaturi ridicate, iar disconfortul termic va fi accentuat. in a doua parte a zilei va ploua in zonele de deal si de munte, si sporadic si prin centrul si nord-estul tarii. Meteo, 10 august. Canicula in sud si averse la munte Luni, vremea va fi .

Curtea de Apel dezbate cererea DIICOT de redeschidere a anchetei in dosarul 10 august

Curtea de Apel Bucuresti va dezbate luni cererea DIICOT de redeschidere a anchetei impotriva sefilor Jandarmeriei in dosarul 10 august, noteaza Agerpres. Saptamana trecuta, CAB a amanat pentru luni discutarea acestei cereri. Conform deciziei instantei, sefii Jandarmeriei implicati in acest caz vor fi citati sa se prezinte luni la proces. Martea trecuta, procurorul sef al DIICOT, Giorgiana Hosu, a infirmat partial solutia de clasare a dosarului 10 august si a dispus redeschiderea urmaririi penale in cazul fostilor sefi din Jandarmerie. Solutia de redeschidere a anchetei trebuie aprobata de un judecator, dupa care dosarul va fi preluat de Parchetul Militar.

Adina Anghelescu, dezvaluiri spectaculoase. Ce a gasit justitia in Dosarul 10 august - DOCUMENT exclusiv

Adina Anghelescu a prezentat, luni, la Antena 3, dezvaluiri spectaculoase din dosarul protestelor din 10 august care au avut loc in Capitala in urma cu doi ani. Jurnalistul Antena 3 a explicat, la Editia speciala, moderata de Radu Tudor, care a fost documentul care a contrariat-o in acest caz si ce a gasit justitia in controversatul dosar.

VIDEO Protest in Piata Victoriei: Cateva zeci de persoane cer condamnarea celor vinovati in dosarul 10 august

Cateva zeci de persoane s-au adunat in Piata Victoriei la 2 ani de la dispersarea agresiva a protestului din 10 august si totodata in ziua in care Curtea de Apel trimite dosarul la Tribunalul Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )