Libnet.ro
UNICEF

05:45

Raluca Turcan, anunt pentru elevi despre scoala online. Ce masuri a luat grupul de lucru de la Guvern

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan, anunt pentru elevi despre scoala online. Ce masuri a luat grupul de lucru de la Guvern

La noi in tara, educatia a fost privita de multe ori cu o lupa electorala, a spus, miercuri, Raluca Turcan, vicepremierul acuzand fostele guverne ca au facut schimbari, dar nu au fost capabile sa modernizeze sistemul. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anunt pentru elevi. Se ia in calcul si o astfel de varianta

Tabletele si laptopurile vor ajunge la elevii care nu au acces la tehnologie, pentru a putea participa la orele on-line, pana pe 10 septembrie, a anuntat, miercuri, ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie.

Oportunitate deosebita pentru elevi. Cursuri gratuite online de limba engleza, la un click distanta

In aceasta vara, elevii din intreaga tara au o sansa unica de a invata sau aprofunda limba engleza. Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei organizeaza o serie de cursuri de engleza gratuite, sub indrumarea unui profesor cu o carte de vizita deosebita.

RALUCA TURCAN: Educatia a fost de multe ori privita cu o lupa electorala

Educatia a fost de multe ori privita cu o lupa electorala, a declarat miercuri vicepremierul Raluca Turcan.

Starea de alerta a fost prelungita. Raluca Turcan: Rezultatele obtinute de Guvern si de romani au fost spulberate de niste politicieni iresponsabili (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, la finalul sedintei de Guvern de miercuri, ca a fost adoptata Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile. Aceasta i-a indemnat din nou pe.

Scoala online grabeste cumpararea tabletelor. Cate dispozitive vor fi achizitionate in Regiunea Sud-Est

Ministerul Educatiei si Cercetarii a lansat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) licitatia pentru achizitia a peste 250. 000 de tablete la nivel national.

MAE, anunt pentru romanii care vor sa ajunga in Grecia: Platforma electronicapentru completareaobligatorie a formularului Passenger Locator Form nu a functionat la inceputul zilei de marti. in acest moment, platforma este functionala

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca platforma electornica https:travel. gov. gr folosita de turisti pentru completarea formularului electronic Passenger Locator Form), necesar pentru intrarea pe teritoriul.

Curs Google gratuit pentru antreprenorii romani cu magazine online

Antreprenorii romani cu mici afaceri e-commerce se pot inscrie la un curs gratuit oferit de Google Romania in parteneriat cu Banca Transilvania, pentru accelerarea dezvoltarii magazinelor online.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )