Libnet.ro
UNICEF

06:30

Raluca Turcan anunta o schema de decontare de 10 milioane de euro pentru masti si dezinfectanti in universitati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Raluca Turcan anunta o schema de decontare de 10 milioane de euro pentru masti si dezinfectanti in universitati

Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca Guvernul va lansa o schema de decontare pentru universitati de 10 milioane euro pentru achizitia de masti si dezinfectanti. continuă pe Ziarul Bursa

Turcan anunta decontarea, de catre Guvern, a achizitiilor de masti si dezinfectanti ale universitatilor si electronice pentru studentii saraci

Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca Guvernul va lansa o schema de decontare de 10 milioane de euro, fonduri din care universitatile pot cumpara masti si substante dezinfectante pentru anul universitar care incepe curand, dar si ca autoritatile vor deconta 50 de milioane euro pentru achizitia de dispozitive electronice pentru studentii aflati in situatii financiare dificile.

Raluca Turcan: Vom lansa o schema de decontare pentru universitati, de 10 milioane de euro, pentru achizitia de masti si dezinfectanti

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca la nivelul Guvernului va fi lansata o schema in valoare de 10 milioane de euro, in baza careia universitatile vor putea deconta achizitiile de masti si.

RALUCA TURCAN: Primul tronson al autostrazii Sibiu - Pitesti devine reprezentativ

Vicepremierul Raluca Turcan considera primul tronson al autostrazii Sibiu - Pitesti, cel dintre municipiul Sibiu si localitatea Boita, ca fiind unul reprezentativ pentru santierele de infrastructura pe care Guvernul le-a deblocat.

Raluca Turcan: Primul tronson al autostrazii Sibiu - Pitesti devine reprezentativ pentru santierele de infrastructura

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat vineri ca primul tronson al autostrazii Sibiu - Pitesti, cel dintre municipiul Sibiu si localitatea Boita, ca este reprezentativ pentru santierele de infrastructura pe care Guvernul le-a deblocat dupa ce ani de zile proiectele au fost uitate in setare sau plimbate pe la televiziuni.

Raluca Turcan: Primul tronson al autostrazii Sibiu - Pitesti devine reprezentativ pentru proiectele deblocate de Guvern, dupa ce ani in sir au fost uitate in sertare

Vicepremierul Raluca Turcan a sustinut, vineri, ca primul tronson al autostrazii Sibiu - Pitesti, cel dintre municipiul Sibiu si localitatea Boita, este unul reprezentativ pentru santierele de infrastructura pe.

Raluca Turcan s-a intalnit cu rectorii si reprezentantii studentilor: Am discutat subiecte de maxima importanta pentru deschiderea anului universitar

Miercuri seara, la Guvern, vicepremierul Raluca Turcan si ministrul Educatiei, Monica Anisie au avut o intalnire cu 15 rectorii ai universitatilor romanesti, dintre acestia facand parte: conducerea.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 TBI Bank a inregistrat un profit net de 8,2 milioane euro

TBI Bank a inregistrat, in primele sase luni din 2020, un profit net consolidat de 8,2 milioane euro, cu 16% sub nivelul din aceeasi perioada a anului trecut.

Fonduri europene de 1-5 milioane Euro pentru firme IT. Domeniile si conditiile din Programul de digitalizare a IMM

Programul de digitalizare a IMM-urilor, care ofera fonduri nerambursabile de 150 de milioane de euro, a mai avansat putin: zilele trecute s-au publicat in Monitorul Oficial schemele de ajutor de stat si de minimis, cu conditiile de finantare si codurile CAEN eligibile pentru partea destinata firmelor IT.

Noi finantari de 55 milioane euro, pentru startup-uri europene de tehnologii medicale

Startup-urile europene de tehnologii in domeniul sanatatii health tech) vor putea obtine noi finantari de capital de risc, printr-un fond de investitii de 55 de milioane de euro lansat recent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )