Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan: Asteptam ca in doua saptamani sa se vada efectele masurilor pe care le luam zilele acestea. Pandemia nu dispare, cresterea infectarilor va exista (VIDEO)

B1 B1,
Raluca Turcan: Asteptam ca in doua saptamani sa se vada efectele masurilor pe care le luam zilele acestea. Pandemia nu dispare, cresterea infectarilor va exista (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Talk B1 ca autoritatile au prevazut cresterea numarului cazurilor de infectari cu noul coronavirus, iar acum urmaresc efectele. continuă pe B1

Raluca Turcan: in momentul de fata, nu actionam pentru redeschiderea scolilor online, intrate pe motiv de extindere a infectiei

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca in momentul de fata, autoritatile nu actioneaza pentru redeschiderea scolilor care desfasoara cursurile online, precizand ca se refera la cele intrate in acest scenariu pe motiv de extindere a infectarilor. Turcan a explicat ca scoala este un mediu sigur, dar la o rata de infectare de peste 3 la mia de locuitori, se considera ca exista pericol in comunitate.

Raluca Turcan: Nimeni nu l-a chemat pe domnul Ciolacu la guvernare si nici nu o sa-l cheme. PSD a dovedit ca are un comportament irational (VIDEO)

Nimeni nu l-a chemat pe Marcel Ciolacu la guvernare si nici nu il va chema, a spus vicepremierul Raluca Turcan, miercuri, in cadrul emisiunii Talk B1, ca raspuns la declaratia liderului PSD, conform careia.

Raluca Turcan, despre o posibila redeschidere a scolilor: Atunci cand esti timp de 14 zile la peste 3 infectari la mia de locuitori, se presupune ca exista un pericol in comunitate (VIDEO)

Miercuri seara, in platoul B1 TV, vicepremierul Raluca Turcan a oferit mai multe detalii despre o posibila redeschidere a scolilor, in contextul pandemiei, dar si despre analizelele privind reluarea graduala a.

Raluca Turcan: Oamenii sa respecte regulile, altfel noi degeaba venim cu decizii Cum explica vicepremierul propunerea privind inchiderea parcurilor noaptea (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca Guvernul a luat mai multe masuri in ultima vreme, astfel incat sa nu ajungem la carantina. Ea a insistat ca, totusi, degeaba.

Raluca Turcan: Nu cred ca blocarea temporara a activitatilor economice poate sa fie o solutie ca sa scapam de pandemie. Mai bine mergem cu politica publica a pasilor mici (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan nu sustine ideea unei blocari totale a activitatilor in incercarea de a limita raspandirea noului coronavirus. Prezenta miercuri seara in cadrul emisiunii Talk B1, Turcan a sp.

Raluca Turcan: Primul an de guvernare PNL este poate cel mai dinamic an pe care l-a avut Romania pana acum Cele mai importante masuri ale Executivului in aceste 12 luni

Se implineste astazi un an de guvernare PNL. in acest context, vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, ca este poate cel mai dinamic an pe care l-a avut Romania pana acum. Totodata, . Ea a.

Angajatii primariei Ploiesti vor lucra doua saptamani de acasa si doua la birou

Angajatii Primariei Ploiesti lucreaza, incepand de saptamana aceasta, prin rotatie, doua saptamani la birou si doua de acasa, in urma unei decizii a noului primar al orasului, Andrei Volosevici. Anterior, la Primarie au fost cazuri de COVID-19, inclusiv in randul unor persoane din conducerea institutiei, potrivit News.

Scolile din Capitala raman inchise. Restrictiile actuale, mentinute pentru urmatoarele doua saptamani Nicusor Dan: Cautam hoteluri pentru a-i tine in carantina pe romanii care vin din statele unde s-au impus restrictii

Restaurantele, cafenelele, teatrele si cinematografele din Capitala vor continua sa ramana inchise si in urmatoarele doua saptamani. La fel, si scolile, care vor continua cursurile online, a decis luni Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta Bucuresti. De asemenea, ramane obligatorie purtarea mastii de protectie si in spatiile deschise, iar institutiile publice si firmele trebuie sa isi decaleze programul de lucru. Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a spus ca se asteapta la un val de romani care sa revina in tara din tarile care au impus restrictii, iar autoritatile cauta hoteluri pentru a-i tine acolo in carantina. Rata de infectare in Capitala se apropie de 4 la mia de locuitori.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Daca aceasta crestere va fi la fel, in doua saptamani vom depasi la 10.000 de cazuri si nu vom mai avea paturi la ATI

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Orgaanizatia Mondiala a Sanatatii OMS), avertizeaza ca daca se va pastra actualul ritm de crestere a numarului de imbolnaviri, in doua saptamani,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )