Libnet.ro
UNICEF

07:45

Raluca Turcan, bilant la trei luni de guvernare. Cele 15 puncte realizate de liberali

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan, bilant la trei luni de guvernare. Cele 15 puncte realizate de liberali

Vicepremierul Raluca Turcan face un bilant al guvernarii PNL, la trei luni de la venirea la putere. continuă pe Antena3

RALUCA TURCAN: Generatia din 1848 ne ofera si astazi cea mai buna lectie de proiect national

Generatia din 1848 ofera si in prezent cea mai buna lectie de proiect national, afirma vicepremierul Raluca Turcan intr-un mesaj transmis vineri, de Ziua Unirii Principatelor.

Raluca Turcan nu poate sa infirme ca Rares Bogdan ar fi propunerea PNL pentru Primaria Capitalei

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, joi, ca nu poate sa infirme dar nici sa confirme faptul ca R.

Raluca Turcan, despre anticipate: Calendarul alegerilor a fost declansat. Intentionam sa ne angajam raspunderea si pe alte proiecte care vor crea nemultumire in PSD

Calendarul alegerilor anticipate a fost declansat, iar dupa ce proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi va trece prin respingerea motiunii de cenzura, liberalii intentioneaza sa isi angajeze raspunderea si pe alte proiecte, astfel incat PSD sa depuna o alta motiune care sa conduca la anticipate, a declarat joi vicepremierul Raluca Turcan, la RFI Romania.

Raluca Turcan: Guvernul nu a pus gand rau PNDL

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat miercuri ca Guvernul nu a pus gand rau Programului National de Dezvoltare Locala PNDL), dar ca toti banii care sunt solicitati pentru proiecte din cadrul acestui program trebuie sa se regaseasca in investitii concrete si in lucrari de calitate.

Raluca Turcan: o autostrada dureaza 7 ani. Pai voi, politicienii, ce ati facut 30 de ani?

Raluca Turcan s-a spalat pe maini in aceasta seara cu privire la stadiul proiectelor de construire a autostrazilor in Romania, afirmand ca un astfel de proces dureaza 7 ani.

Raluca Turcan: Sunt bani pentru majorarea pensiilor. Romanii nu au de ce sa se ingrijoreze

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca sunt bani alocati pentru cresterea pensiilor si ca nu exista motiv de ingrijorare pentru romani.

Romanul dat disparut de trei luni in Italia a dat primul semn. Ce s-a intamplat de fapt cu el in aceasta perioada

Un roman dat disparut de trei luni in Italia a dat primul semn de viata.

Fostul sef al Directiei Agricole Constanta, condamnat la cinci ani si trei luni, dupa ce a convins mai multe primarii sa incheie contracte cu firma sa

Fostul sef al Directiei Agricole Constanta, Boris Parpala, a fost condamnat, joi, la cinci ani si trei luni de inchisoare de Tribunalul Constanta, dupa ce a convins 22 de primarii sa incheie contracte cu firma la care era administrator pentru diverse servicii. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta.

Klaus Iohannis a decorat Grupul pentru Dialog Social, la trei luni dupa ce Gabriel Liiceanu si Monica Macovei au demisionat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a Grupului pentru Dialog Social GDS) cu prilejul aniversarii a 30 de ani de la infiintare si de la aparitia primului numar al Revistei 22, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat transmis.

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,16%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,16%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )