Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan, despre alocatii: Majorarile facute la 1 ianuarie intra in plata de la 1 februarie (VIDEO)

B1 B1,
Raluca Turcan, despre alocatii: Majorarile facute la 1 ianuarie intra in plata de la 1 februarie (VIDEO)

Alocatiile de stat pentru copii au fost majorate la 1 ianuarie cu 20%, dar ele intra in plata in aceasta forma de la 1 februarie, pentru ca asa se platesc alocatiile, a explicat Raluca Turcan, ministrul. continuă pe B1

Raluca Turcan, despre situatia locurilor de munca: Ne vom concetra pe foarte multe masuri de crestere a gradului de ocupare Despre ce masuri active a vorbit ministrul Muncii (VIDEO)

Ministrul Raluca Turcan a facut un apel, joi, intr-o conferinta de presa, la schimbarea perceptiei ca Ministerul Muncii se ocupa doar de pensii, alocatii si salarii in sistemul public, pentru ca, spune.

Raluca Turcan, despre stimulentul de risc pentru personalul din domeniul asistentei sociale: Ministerul sustine acordarea acestuia

Ministrul Muncii a discutat, luni, cu reprezentantii CNSRL Fratia cu privire la acordarea stimulentului de risc pentru personalul din domeniul asistentei sociale si comunitare implicat in ingrijirea persoanelor vulnerabile pe perioada pandemiei. Raluca Turcan a aratat ca ministerul pe care il conduce sustine acordarea acestuia pentru angajatii care au fost izolati la locul de munca in perioada starii de urgenta.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, despre salariilor bugetarilor: Am creat o echipa mixta ce urmeaza sa pregateasca o formula prin care sa se reaseze raportarea sporurilor la salariul de baza (VIDEO)

In ceea ce priveste reforma apartului bugetar, ministrul Muncii a explicat faptul ca sporurile au fost modificate si acordate in functie de anumite exceptii in cadrul categoriile bugetare, urmand ca unii dintre.

Raluca Turcan, despre anchetele sociale: Prin aceste inspectii putem sa definim foarte clar segmentul de oameni vulnerabili Oamenilor care pot sa intre in campul muncii sa li se prezinte ofertele disponibile

Ministrul Muncii, a explicat luni seara, la Dosar de politician cu Silviu Manastire cum ar urma sa se realizeze anchetele sociale si mai ales ce isi doreste sa schimbe in acest domeniul. Recalibrarea cursurilor.

Raluca Turcan, ministrul Muncii, anunta o noua lege a pensiilor: Va aduce o majorare. Ce se va intampla cu cele speciale

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a vorbit joi, 28 ianuarie, despre o noua lege a pensiilor, in cadrul unei conferinte de presa. 5 milioane de pensii vor fi recalculate. Odata cu evaluarea dosarelor, vom.

Alocatii 2021. E oficial, se intampla de la 1 februarie: anuntul facut de Raluca Turcan

Ministrul Muncii a facut anuntul mult asteptat. Raluca Turcan a declarat ca alocatiile copiilor vor creste de la 1 februarie cu 20%. Conform declaratiei ministrului Turcan, alocatiile de stat pentru copii vor creste cu un procent de 20%, incepand cu data de 1 februarie 2021. Copii cu varstele cuprinse intre 2-18 ani ar putea primi .

Alocatiile majorate cu 20% vor intra de la data de 1 februarie. Raluca Turcan: Vom vedea in Parlament daca se mentine si a doua transa de crestere

Alocatiile majorate cu 20% urmeza sa intre de la data de 1 februarie, dupa cum a anuntat Raluca Turcan, ministrul Muncii. Mai mult decat atat, in privinta celei de-a doua majorari, tot cu 20 de procente, ce.

Raluca Turcan: imi pare rau ca sunt singura femeie din Guvern. M-am convins ca politica nu e nici pe departe despre egalitatea de gen

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca ii pare rau ca este sinngura femeie care face parte din cabinetul Citu si ca s-a convins, din nou.

Raluca Turcan, anunt de ultima ora despre pensii: La munca egala, pensie egala!

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat, joi, ca cinci milioane de pensii vor fi recalculate in urmatoarele 18 luni, aceasta evaluare fiind prima dupa cea realizata in perioada 2005 - 2010. Am vazut ce inseamna ca unii romani sa fie mai egali decat altii, a spus Turcan.

RALUCA TURCAN: Am emis ordinul prin care vom incepe evaluarea dosarelor din sistemul public de pensii

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a emis astazi ordinul de ministru prin care se incepe evaluarea dosarelor din sistemul public de pensii din Romania, procedura care trebuia demarata din octombrie 2019.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )