Libnet.ro
UNICEF

18:30

Raluca Turcan: Am doi verisori tineri care au murit de COVID-19

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan: Am doi verisori tineri care au murit de COVID-19

Vicepremierul Raluca Turcan a dezvaluit ca membri ai familiei sale au murit dupa ce au fost diagnosticati cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

Raluca Turcan: Am doi verisori care au murit de COVID-19. Erau tineri

Vicepremierul Raluca Turcan a dezvaluit ca doi verisori de-ai sai, tineri, au murit din cauza COVID-19. Ea a adaugat ca rudele sale nu ar fi decedat daca nu ar fi fost infectate cu noul coronavirus.

Raluca Turcan: Am doi verisori care au murit de COVID-19

Vicepremierul Raluca Turcan a dezvaluit ca membri ai familiei sale au murit dupa ce au fost diagnosticati cu COVID-19. Marturisirea vine in contextul in care Guvernul incearca din toate puterile sa combata.

Drama din familia vicepremierului Raluca Turcan:Am doi verisori care au murit de COVID-19

Vicepremierul Raluca Turcan a vorbit la emisiuneainfata ta de la Digi 24 despre cum i-a afectat familia noul coronavirus. Aceasta a marturisit ca doi membri ai familiei sale, diagnosticati cu COVID-19, si-au pierdut viata.

VIDEO Imaginile cu scandalul provocat de cei doi deputati PSD care s-au certat cu politistii intr-un fast-food din Capitala Au fost amendati cu 4000 de lei si pentru nepurtarea mastii

Cei doi deputati PSD - Adrian Solomon si Irinel Stativa - care au refuzat sa poarte masca intr-un fast-food din sectorul 3 si s-au certat cu politistii au fost amendati si pentru ca nu au purtat masca de protectie, conform legii privind starea de alerta. Anuntul a fost facut de Politia Capitalei, care precizeaza ca intre timp au fost vizionate imaginile suprinse de camerele video din local. Initial, parlamentarii au fost amendati pentru ca au provocat scandal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )