Libnet.ro
UNICEF

11:15

Raluca Turcan, dupa deciziile CCR: Procedura de angajare a raspunderii a fost o urgenta absoluta

Adevărul Adevărul,
Raluca Turcan, dupa deciziile CCR: Procedura de angajare a raspunderii a fost o urgenta absoluta

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a stabilit ca Legea Bugetului de Stat si Legea Bugetului Asigurarilor Sociale de Stat sunt constitutionale, ca procedura de angajare a raspunderii a fost o urgenta absoluta, pentru ca tara sa aiba de la 1 ianuarie un buget adoptat. continuă pe Adevărul

Raluca Turcan, dupa decizia CCR: Procedura de angajare a raspunderii a fost o urgenta absoluta, pentru ca tara sa aiba de la 1 ianuarie un buget adoptat

Vicepremierul demis Raluca Turcan a avut o prima reactie, dupa ce CCR a decis ca Legea Bugetului de Stat si Legea Bugetului Asigurarilor Sociale de Stat sunt constitutionale. Procedura de angajare a.

RALUCA TURCAN: Procedura de angajare a raspunderii a fost o urgenta absoluta

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a stabilit ca Legea Bugetului de Stat si Legea Bugetului Asigurarilor Sociale de Stat sunt constitutionale, ca procedura de angajare a raspunderii a fost o urgenta absoluta, pentru ca tara sa aiba de la 1 ianuarie un buget adoptat.

CATALIN PREDOIU: Modificarea legilor justitiei si punerea in acord a codurilor penale cu deciziile CCR

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a discutat, la intalnirea avuta miercuri cu delegatia misiunii de evaluare din cadrul MCV, despre liniile de actiune si calendarul de modificare a legilor justitiei si punerea in acord a codurilor penale cu deciziile Curtii Constitutionale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )