Libnet.ro
UNICEF

19:15

Raluca Turcan nu exclude repetarea anului scolar din cauza epidemiei de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Raluca Turcan nu exclude repetarea anului scolar din cauza epidemiei de coronavirus

Sunt trei scenarii in privinta anului scolar, in contextul coronavirusului: evaluarile au loc conform calendarului initial, evaluarile sunt decalate sau anul scolar va fi repetat, a declarat la RFI vicepremierul Raluca Turcan,care spune ca a cerut o analiza ministerului de resort. continuă pe Hotnews

Raluca Turcan: Repetarea anului scolar este un scenariu posibil

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat luni la RFI ca repetarea anului scolar este o varianta luata in calcul de autoritati.

Turcan baga spaima in elevi si vorbeste despre inghetarea anului scolar

In mijlocul epidemiei de COVID-19 care afecteaza Romania, vicepremierul Raluca Turcan anunta ca anul scolar ar putea fi inghetat. Ideea a fost dur criticata atat de elevi, cat si de sindicalisti si specialisti in domeniu.

Federatia Spiru Haret cere Guvernului sa nu dea declaratii alarmiste legate de inghetarea anului scolar. Este exclus

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret cere Executivului sa nu mai dea declaratii alarmiste despre o posibila inghetare a anului scolar avand in vedere eforturile profesorilor s copiilor ca elevii sa faca cursuri chiar si online. Sindicalistii spun ca repetarea anului scolar nu intra in discutie.

Ministrul Educatiei: Nu se ingheata anul scolar! Asta trebuie sa fie foarte clar! (VIDEO)

UPDATE:Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a precizat, luni, pentru B1 TV caeste exlus scenariul inghetarii anului scolar din cauza pandemiei de coronavirus. Afirmatia acestiea vine dupace.

Raluca Turcan: Exista trei scenarii in privinta anului scolar, unul dintre ele fiind repetarea acestuia

In contextul coronavirusului exista trei scenarii, in privinta anului scolar: evaluarile au loc conform calendarului initial, evaluarile sunt decalate sau anul scolar va fi repetat, a declarat luni, Raluca.

Raluca Turcan: Sunt trei scenarii privind anul scolar, unul dintre ele repetarea acestuia E foarte-foarte dificil de afirmat acum care va fi solutia

Sunt trei scenarii in privinta anului scolar, in contextul coronavirusului: evaluarile au loc conform calendarului initial, evaluarile sunt decalate sau anul scolar va fi repetat, a declarat la RFI vicepremierul Raluca Turcan, care spune ca a cerut o analiza ministerului de resort.

Raluca Turcan anunta trei scenarii posibile in privinta anului scolar

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca sunt luate in calcul trei scenarii in privinta anului scolar, in contextul coronavirusului: evaluarile au loc conform calendarului initial, evaluarile sunt decalate sau anul scolar va fi repetat.

Parintii rabufnesc dupa ce Turcan a vorbit de posibilitatea suspendarii anului scolar: E incalificabil! Declaratia e iresponsabila

Presedintele Federatia Asociatiilor de Parinti a rabufnit dupa ce Raluca Turcan a sustinut ca exista posibilitatea de a se ingheta anul scolar. Iulian Cristache sustine ca e incalificabil ceea ce a facut vice-premierul, iar declaratia sa a fost iresponsabila.

Anuntul vicepremierului Raluca Turcan despre anul scolar. Inevitabilul se poate produce

In acest moment an Romania cursurile, fie ca vorbim de scoala, liceu sau unviersitar, sunt suspendate pe o perioada limitata, dar se pare ca scenariile se schimba de la o zi la alta si, in acest caz, s-ar putea prelungi aceasta stare de fapt. Anuntul vicepremierului Raluca Turcan despre anul scolar Actualul Ministru al Educatiei, .

Raluca Turcan: Comisia Europeana a aprobat proiectul spitalului regional Iasi

Spitalului Regional de Urgenta Iasi a fost aprobat de Comisia Europeana anunta, vineri, vicepremierul Raluca Turcan. in decembrie, am semnat primul contract de finantare a unui spital regional, iar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )