Libnet.ro
UNICEF

05:15

Raluca Turcan: Festivalurile Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle si Summer Well vor fi sprijinite de Guvern

Hotnews Hotnews,
 Raluca Turcan: Festivalurile Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle si Summer Well vor fi sprijinite de Guvern

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat miercuri seara ca festivalurile Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle si Summer Well vor fi sprijinite de Guvern, care va crea o schema de ajutor de stat pentru aceasta industrie. continuă pe Hotnews

Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle si Summer Well vor fi sprijinite de Guvern. Raluca Turcan: Pierderile au fost mari atat pentru organizatorii evenimentelor, cat si pentru iubitorii de muzica

Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca Executivul va sprijini festivalurile Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle si Summer Well, precizand ca Guvernul propune crearea unei scheme de ajutor de stat pentru.

TURCAN: Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle, Summer Well vor fi sprijinite de Guvern

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca Guvernul propune crearea unei scheme de ajutor de stat pentru industria festivalurilor, urmand sa sprijine evenimente precum Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle, Summer Well. in plus, . ) vom pregati un set de norme sanitare pentru a se putea gandi astfel de evenimente in siguranta, incepand cu anul viitor, adauga Turcan, conform news. ro.

Guvernul promite scheme de ajutor pentru industria festivalurilor

Festivalurile Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle sau Summer Well ar putea sa primeasca spri.

Festivalurile Untold si Neversea se pregatesc sa revina in 2021

Industria de festivaluri a fost lovita puternic de criza coronavirus in 2020, dar se pregateste sa-si redeschida evenimentele in anul 2021. Untold si Neversea, dar si alte evenimente care strang anual zeci de mii de participanti din tara si din strainatate, sunt pregatite pentru a reveni la normalitate in anul viitor - au informat joi organizatorii celor doua mari festivaluri de muzica, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

Festivalurile Untold si Neversea se vor organiza in 2021

Marile festivaluri si evenimente din Romania incep pregatirile pentru editiile din 2021. Festivalurile UNTOLD si NEVERSEA, dar si alte evenimente care strang anual zeci de mii de participanti din tara si din strainatate, sunt pregatite pentru a reveni la normalitate in anul urmator, conform unui comunicat trimis redactiei.

Untold, Neversea, Electric Castle, salvate de Guvern: ce au anuntat oficiali

Industria organizatoare de evenimente a fost grav lovita de pandemie, dar Guvernul Romaniei are un plan pentru a evita decesul Untold, Electric Castle, Neversea si altele. in functie de.

Raluca Turcan, lovita de un panou electoral in timp ce tinea un discurs - IMAGINI

Un panou electoral a cazut in capul ministrilor PNL. Incidentul a avut loc in Hunedoara, la o conferinta de presa sustinuta de vicepremierul Raluca Turcan, alaturi de candidatul la Consiliul Judetean si de Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Raluca Turcan: Scoala nu este facultativa. incepe in mod obligatoriu de la 14 septembrie

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca este important ca scoala sa inceapa pe 14 septembrie in sc.

Raluca Turcan: Scoala incepe obligatoriu din 14 septembrie. Parintii trebuie sa ii verifice pe copii, sa nu se prezinte bolnavi la ore

Scoala nu este facultativa, ci incepe in mod obligatoriu din 14 septembrie, a subliniat, luni, vicepremierul Raluca Turcan. Precizarea vine pe fondul ingrijorarilor multor parinti legate de inceperea anului.

Raluca Turcan: Este incurajator ca in judetul Iasi exista doar o singura localitate unde elevii vor invata exclusiv online

O singura localitate din judetul Iasi, comuna Bivolari, se afla in scenariul rosu, iar scolile vor incepe in sistem exclusiv online, in timp ce in alte 13 localitati, intre care si municipiul Iasi, elevii vor invata dupa scenariul hibrid, adica acasa, online, dar si in banci. Prezenta luni la Iasi, Raluca Turcan, vicepremier, a spus ca este incurajator ca doar o singura localitate din judet se afla in scenariul rosu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )