Libnet.ro
UNICEF

12:45

RALUCA TURCAN: Guvernul a semnat contractul pentru finantarea celui de-al treilea Spital Regional de Urgenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: Guvernul a semnat contractul pentru finantarea celui de-al treilea Spital Regional de Urgenta

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, joi, semnarea contractului de finantare din fonduri europene a Spitalului Regional de Urgenta Craiova, cu o valoare totala a investitiei de 2,85 miliarde de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Spitalul regional din Craiova va fi construit cu bani europeni. Guvernul a semnat contractul de finantare. Cand va fi gata

Spitalul regional de urgenta Craiova va fi construit cu bani europeni, dupa ce Guvernul a semnat joi contractul de finantare a acestui proiecta anuntat vicepremierul Raluca Turcan. Spitalul va avea peste 800 de paturi si ar putea fi gata peste opt ani.

Turcan: Guvernul a semnat contractul de finantare din bani europeni pentru construirea Spitalului Regional din Craiova

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat joi, intr-o postare pe Facebook, ca s-a semnat joi, la Ministerul Dezvoltarii, contractul de finantare din bani europeni pentru construirea Spitalului Regional de Urgenta Craiova, proiect care se lasa asteptat de mai bine de opt ani.

SURSE Tensiuni in Guvern. Raluca Turcan, trasa pe linie moarta de Orban: ce i-a adus marginalizarea

Vicepremierul Raluca Turcan, lider liberal foarte vizibil in primele luni de guvernare, a intrat in dizgratia premierului Ludovic Orban. Picatura care a umplut paharul si a dus la marginalizarea acesteia a fost momentul in care a iesit si a vorbit despre posibilitatea inghetarii anului scolar, potrivit unor surse politice. Mai mult, aceasta nu si-a mai gasit loc nici la intalnirile cu seful statului pe tema pandemiei.

Raluca Turcan: Niciodata sa nu subestimati PSD!

Raluca Turcan sustine ca in absenta iesirii publice a sefului statului pe tema Statutului de autonomie a Tinutului Secuiesc, nu s-ar fi ajuns la situatia mobilizarii PSD din Senat si la respingerea proiectului.

Primaria Sectorului 4 a atribuit contractul pentru proiectarea si executia noii statii de metrou de pe Soseaua Berceni firmei SOMET

Contractul pentru proiectarea si executia noii statii de metrou de pe Soseaua Berceni, in valoare de circa 157 milioane lei, a fost atribuit firmei SOMET. Licitatia a fost organizata de Primaria Sectorului 4, iar documentul a fost semnat pe 15 aprilie. Lucrarile au termen de finalizare 27 de luni de la data semnarii contractului, iar Primaria Sectorului a dat ordinul de incepere a lucrarilor.

VIDEOCONFERINTA BURSA THE POST PANDEMIC WORLD DANIEL FARMACHE, CEO E-INFRA: Fondurile de infrastructura - vehicule financiare pentru finantarea investitiilor

Realizarea proiectelor de investitii in infrastructura in actuala perioada reprezinta o provocare pentru autoritati prin prisma veniturilor bugetului de stat, al caror nivel a scazut din cauza crizei economice generata de pandemia Covid-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )