Libnet.ro
UNICEF

11:15

Raluca Turcan (PNL): Parlamentul, o unealta pentru reglarea de conturi din PSD. Mandatul lui Tudorel Toader, un dezastru (VIDEO)

B1 B1,
Raluca Turcan (PNL): Parlamentul, o unealta pentru reglarea de conturi din PSD. Mandatul lui Tudorel Toader, un dezastru (VIDEO)

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, ca Parlamentul a ajuns o unealta pentru reglarea conturilor din PSD. De asemenea,Turcan sustine ca PSD siALDEi-au cerut miercuri. continuă pe B1

RALUCA TURCAN: Fuga din plen a PSD-ALDE, o forma de santaj la adresa lui Toader

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat astazi ca PSD si ALDE, intr-un comportament tipic infractional, s-au folosit de Camera Deputatilor.

Turcan (PNL): Premierul Dancila a jignit opozitia, in loc sa raspunda la intrebarile despre Ordonanta lacomiei. Actul normativ a lovit afacerile, bancile, constructiile, dar cel mai tare buzunarul romanilor

Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a declarat, luni, ca premierul Dancila a jignit colegii din opozitie, in loc sa raspunda la intrebarile, care i-au fost adresate, referitoare la Ordonanta.

RALUCA TURCAN: Alianta PSD-ALDE, vinovata ca Romania in momentul de fata nu are buget

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, astazi, ca alianta PSD-ALDE este singurul vinovat de faptul ca Romania nu are legea bugetului aprobata pana in acest moment.

RALUCA TURCAN, CATRE VIORICA DANCILA: Ati transformat viata romanilor intr-un cosmar

Raluca Turcan i-a spus Vioricai Dancila, in plenul Camerei Deputatilor, ca a transformat viata romanilor intr-un cosmar si i-a amintit ca la investire a promis ca nu va introduce nicio taxa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )