Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan: Premierul incearca sa gaseasca dusmani imaginari si sa rastalmaceasca tot felul de declaratii

Adevărul Adevărul,
Raluca Turcan: Premierul incearca sa gaseasca dusmani imaginari si sa rastalmaceasca tot felul de declaratii

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan spune ca declaratiile premierului sunt politicianiste, incearca sa gaseasca dusmani imaginari si sa rastalmaceasca tot felul de declaratii. continuă pe Adevărul

RALUCA TURCAN: Viorica Dancila apeleaza la scamatorii pentru ca nu poate strange cele 233 de voturi in Parlament

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, sustine ca noile propuneri de ministri din partea ALDE facute de Viorica Dancila sunt scamatorii pentru ca nu poate strange cele 233 de voturi in Parlament.

RALUCA TURCAN: Un ministru demis pentru incompetenta a fost uns drept Presedinte al Senatului

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, sustine, dupa alegerea presedintelui Senatului, ca daca majoritatea PSD depinde de un fost ministru care a impiedicat sute de mii de romani sa voteze, inseamna ca finalul acestei guvernari este tot mai aproape.

Raluca Turcan, despre intarzierile la plata salariilor: Guvernul nu este functional, din vina exclusiva a Vioricai Dancila

Vicepresedintele PNL , Raluca Turcan, o acuza pe Viorica Dancila de intarzierea platii salariilor angajatiilor de la portofoliile care au apartinut ALDE, pana la ruperea aliantei. Liderul liberal spune.

Raluca Turcan: Guvernul risca mult prin sustinerea Rovanei Plumb pentru functia de comisar european

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat luni ca Guvernul Romaniei risca foarte mult pri.

PNL, critici la inceput de an scolar. Raluca Turcan: NU avem ministru titular, 20% din scoli NU au autorizatie sanitara, bugetul a fost diminuat, NU sunt manuale, iar conditiile de transport sunt nesigure (VIDEO)

PNL vine cu critici la adresa guvernului, in prima zi de scoala. Prim-vicepresedintele Raluca Turcan a declarat, luni, ca, din pacate, anul scolar incepe cu o multitudine de probleme. Mi-as dori ca anul sco.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )