Libnet.ro
UNICEF

06:15

Raluca Turcan tempereaza elanul lui Florin Citu privind pilonul II de pensii

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan tempereaza elanul lui Florin Citu privind pilonul II de pensii

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat la Palatul Victoria, intr-o conferinta de presa, ca nu trebuie discutate procente si termene exacte fara simulari legate de o asemenea modificare la pilonul II de pensii, pentru ca ar agita inutil opinia publica, dupa ce Florin Citu a anuntat cresterea contributiei la pilonul II. continuă pe Antena3

Raluca Turcan, veste buna pentru profesori la inceput de an. Ce se va intampla cu salariile lor in 2020

In spatiul media din ultimele zile a circulat informatia ca salariile angajatilor din mediul educational nu vor mai creste. Dar, Raluca Turcan vine si spune ca sunt luate in calcul de Guvernul Orban, conform calendarului. Raluca Turcan, veste buna pentru profesori la inceput de an De multe ori, din surse trunchiate sau nu, se preiau .

RALUCA TURCAN: Romania nu este pregatita pentru pensionarea obligatorie la 70 de ani

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, ca in prezent Romania nu este pregatita pentru pensionarea obligatorie la 70 de ani, informeaza Agerpres.

Raluca Turcan: PNL nu vrea sa dea oamenii afara din institutiile publice, dar unii vor pleca

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca, in acest moment, institutiile publice se afla intr-un fe.

FLORIN CITU: Deficitul bugetar nu va depasi in acest an 3,6% din PIB si nu crestem taxele

Deficitul nu va depasi, in acest an, 3,6% din PIB si taxele nu vor fi majorate, indiferent de situatie, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

FLORIN CITU: Trebuie sa reformam intreg sistemul de pensii, fara o reforma clara nu vor mai fi bani

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca este necesara reformarea rapida a sistemului de pensii, pentru ca, altfel, celor nascuti dupa 1970 nu va mai avea cine sa le plateasca pensiile, intrucat nu vor mai fi bani.

Florin Citu: Trebuie sa reformam intreg sistemul de pensii, ca fara o reforma clara nu vor mai fi bani

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca este necesara reformarea rapida a sistemului de pensii, pentru ca, altfel, celor nascuti dupa 1970 nu va mai avea cine sa le plateasca pensiile. , intrucat nu vor mai fi bani. Este momentul sa venim cu o viziune pe termen lung, a spus Citu, precizand ca carpeli s-au tot facut de 30 de ani.

Florin Citu: Deficitul bugetar nu va depasi in acest an 3,6% din PIB si nu crestem taxele

Deficitul nu va depasi in acest an 3,6% din PIB si taxele nu vor fi majorate, indiferent de situatie, a declarat, marti seara, la Realitatea Plus, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, scrie Agerpres.

Bogdan Hossu, avertisment dupa ce Florin Citu a anuntat cresterea contributiei la Pilonul II

Presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a explicat ca o eventuala crestere a contributiilor la Pilonul II de pensii, conform proiectului anuntat de ministrul de Finante, Florin Citu, ar putea creste deficitul bugetar in 2021.

Florin Citu: Contributia la Pilonul II va fi crescuta la 6%

Contributia la Pilonul II de pensii administrate privat va fi crescuta la 6% in anul 2021, a anuntat marti seara ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Atat timp cat mentinem pensiile speciale pentru anumite categorii si altii se vor simti indreptatiti

Trebuie sa intelegem cu totii ca atat timp cat mentinem pensiile speciale pentru anumite categorii, vor aparea si alte categorii care se vor simti indreptatite sa aiba ceva special, a declarat, marti seara, la Realitatea Plus, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )