Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ramas bun, Viorel... Da, e adevarat! Oana Lis a facut anuntul trist: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Ramas bun, Viorel... Da, e adevarat! Oana Lis a facut anuntul trist: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a marturisit ca, in trecut, a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam. continuă pe B1

Oana LIS, devastata de DURERE! A facut ANUNTUL CUTREMURATOR despre Viorel: Merg la BISERICA, dau cu TAMAIE, ma ROG pentru el

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit. Starea de sanatate a fostului primar al Capitalei e tot mai precara, iar sotia sa, Oana Lis, pare sa nu mai faca fata.

ULTIMELE IMAGINI cu Viorel Lis dupa ce sotia sa a facut ANUNTUL tragic (FOTO)

Dupa ce Viorel Lis, in varsta de 74 de ani, s-a simtit extrem de rau, iar sotia sa, Oana Lis, a facut declaratii ingrijoratoare despre starea lui de sanatate, cei doi au fost surprinsi, in weekend, la.

Oana Lis, DISPERATA: Nu avem alt ajutor din partea NIMANUI. Viorel Lis, in stare CRITICA

Drama fara margini in familia Lis. Oana a dat detalii de ultima ora despre starea de sanatate a lui Viorel Lis. Dupa ce a anuntat ca sotul sau nu mai poate uneori nici sa vorbeasca, Oana Lis a explicat.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate, boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila... Ce a decis actorul...

Mihai Bendeac a anuntat publicul ca sufera de o boala incurabila care l-a facut sa caute informatii despre divinitate. Astfel, depresia actorului l-a facut sa ajunga la concluzia ca divinitatea exista,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )