Libnet.ro
UNICEF

19:31

Ramnicu Valcea, locul 25 in topul celor mai bune orase pentru afaceri

Adevărul Adevărul,
Ramnicu Valcea, locul 25 in topul celor mai bune orase pentru afaceri

Municipiul Ramnicu Valcea se claseaza pe locul 25 in topul Forbes - 40 cele mai bune orase pentru afaceri. Cea mai puternica companie din Ramnic are ca domeniu de activitatea fabricarea painii si a produselor de patiserie. continuă pe Adevărul

Topul celor mai romantice recorduri din lume: cat a durat cel mai lung sarut si cat de inalti erau cei mai scunzi indragostiti

Cel mai mare mozaic din batoane de ciocolata si cel mai lung sarut se numara printre cele mai romantice recorduri din lume, conform unui clasament realizat de The Guinness World Records, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie.

Cele mai bune exercitii pentru abdomen la barbati: muschi abdominali de invidiat cu numai 15 minute de exercitii pe zi

Cele mai bune exercitii pentru abdomen la barbati. Cand vine vorba de fizicul lor, unii barbati sunt atat de determinati incat petrec ore intregi in sala de forta. Totusi, rezultatele se pot obtine si acasa, cu numai 15 minute de exercitii zilnice. Pentru un abdomen atragator si muschi abdominali de invidiat, va propunem o serie de exercitii fizice foarte eficiente.

Cat timp le-a luat celor mai bogati oameni din lume sa faca primul milion? Dar primul miliard? INFOGRAFIE

Mark Zuckenberg detine un record greu de egalat: a castigat primul milion de dolari la 22 de ani si primul miliard la 23 de ani, devenind cel mai tanar miliardar care nu a mostenit o avere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )