Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ramona Ioana Bruynseels a intrat in cursa pentru Cotroceni: Voi face diferenta la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Ramona Ioana Bruynseels a intrat in cursa pentru Cotroceni: Voi face diferenta la prezidentiale

Candidatul umanist la Presedintie, Ramona Ioana Bruynseels, si-a depus candidatura la Biroul Electoral Central. Am depus astazi 280. 945 de semnaturi. Tinand cont de faptul ca eu am aparut pe scena. continuă pe Antena3

Ramona Ioana Bruynseels: Daca ratam anul 2020, imunitatea si sora ei geamana, nesimtirea, vor continua sa ne sfideze inca 30 de ani!

Candidata Partidului Puterii Umaniste PPU) la alegerile prezidentiale, Ramona Ioana Bruynseels, crede ca in sase luni imunitatea poate deveni istorie. Bruynseels spune intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei ca.

Ramona Ioana Bruynseels, intalnire cu cetatenii Capitalei: Vom instala registre pentru Presedinte

Dupa ce a luat tara la pas, Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umanistilor la alegerile prezidentiale, a fost invitata de filiala Sector 1 a Partidului Puterii Umaniste la o intalnire cu.

Candidatul umanist la Presedintie, Ramona Ioana Bruynseels, vrea desfiintarea imunitatii de care se bucura politicienii

Candidatul umanist la Presedintie, Ramona Ioana Bruynseels, propune sa se elimine imunitatea pentru politicieni. Trebuie o resetare, o reforma clara. Daca nu o facem in primele luni ale anului viitor v?.

Un candidat se retrage din cursa pentru Cotroceni: Am refuzat sa accept ofertele de pe piata neagra a semnaturilor

Dupa ce Viorel Catarama, presedintele PartiduluiDreapta Liberala , a fost respins din cauza semnaturile la BEC, un alt candidat anunta ca se retrage din cursa pentru Cotroceni. Candidatul Miscarii.

Candidatul Miscarii Nationale se retrage si el din cursa pentru Cotroceni. El spune ca a strans doar 173.000 de semnaturi

Candidatul Miscarii Nationale Romane la alegerile prezidentiale, Andrei Valentin Stoican, a anuntat, duminica, faptul ca se retrage din cursa pentru Cotroceni, deoarece nu a strans numarul necesar de semnaturi, respectiv 200.

inca doi in cursa pentru Cotroceni: Sambata isi vor depune candidaturile Kelemen Hunor si Mircea Diaconu

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidentiale si Mircea Diaconu, sprijinit de ALDE si Pro Romania, vor depune sambata, la Biroul Electoral, semnaturile necesare pentru a intra in cursa pentru Cotroceni. Pana acum si-au depus candidaturile Klaus Iohannis, Dan Barna, Viorica Dancila si Theodor Paleologu.

Iohannis intra oficial in cursa pentru Cotroceni. Presedintele, declaratii la sediul BEC: Sunt un fel de pompier atomic

Klaus Iohannis intra oficial in cursa pentru un nou mandat la Cotroceni. Iohannis isi depune chiar la aceasta ora la biroul Electoral Central semnaturile de sustinere a candidaturii sale. Presedintele in.

Iohannis intra oficial in cursa pentru Cotroceni. Presedintele, baie de multime la sediul BEC

Klaus Iohannis intra oficial in cursa pentru un nou mandat la Cotroceni. Iohannis isi depune chiar la aceasta ora la biroul Electoral Central semnaturile de sustinere a candidaturii sale. Presedintele in.

Candidatul PMP si-a prezentat programul cu care intra in cursa pentru Cotroceni: Nu o sa va bateti doar pentru persoana Theodor Paleologu ci pentru niste valori (VIDEO)

Theodor Paleologu si-a prezentat, sambata la Sala Dalles, in fata simpatizantilor din Capitala, principalele propuneri cu care merge in fata romanilor pentru a cere votul in cadrul alegerilor prezidentiale.

Liviu Plesoianu iese din cursa pentru Cotroceni: Am strans uluitor de multe semnaturi, dar insuficiente

Liviu Plesoianu a anuntat, vineri, pe Facebook ca nu a intrunit numarul necesar de semnaturi pentru a candida la alegerile prezidentiale 200. Deputatul PSD a criticat inca o data decizia partidului de a o sustine pe Vioricai Dancila pentru Cotroceni in detrimentul sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )