Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ramona Ioana Bruynseels: Nici nu am indraznit sa gandesc ca Rusia ar fi membru NATO. Am avut o exprimare nefericita

Antena3 Antena3,
Ramona Ioana Bruynseels: Nici nu am indraznit sa gandesc ca Rusia ar fi membru NATO. Am avut o exprimare nefericita

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umanistilor la alegerile prezidentiale, a explicat la Punctul de intalnire de la Antena 3 cum a ajuns sa faca o greseala la un post de televiziune. Bruynseels a spus,. continuă pe Antena3

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea partidului fondat de Dan Voiculescu

Din partea partidului format de Dan Voiculescu, dar si prima femeie care a intrat in cursa pentru Cotroceni este Ramona Ioana Bruynseels. Studii, trecut politic, pe toate le ai mai jos. Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea PPU Partidul Puterii Umaniste social-liberal)- PPU, dirijat de Dan Voiculescu, si-a ales sambata candidatul .

RAMONA IOANA BRUYNSEELS: Romania este dezamagita de politicieni

Candidatul umanist la Presedintie, Ramona Ioana Bruynseels, a declarat, sambata, la Suceava, ca liderii politici trebuie sa dea dovada de dragoste adevarata fata de tara si dedicare , sa nu se mai bazeze pe populisme, pentru ca Romania este suparata si dezamagita .

Ramona Ioana Bruynseels: Daca as fi in locul Iohannis as cere demisia de onoare a acestui guvern si as cere formarea unui guvern de uniune nationala

Ramona Ioana Bruynseels a comentat duminica sear, la Antena 3, razboiul care se duce pe scena politca. Candidata umanistilor la prezidentiale sustine ca daca s-ar afla in locul lui Klaus Iohannis ar cere.

Ramona Ioana Bruynseels atrage atentia: Romania e dezamagita de politicieni

Candidatul umanist la Presedintie, Ramona Ioana Bruynseels, a declarat, sambata, la Suceava, ca liderii politici trebuie sa dea dovada de dragoste adevarata fata de tara si dedicare, sa nu se mai.

Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidentiale, in dialog cu antreprenorii pentru construirea unei clase de mijloc intreprinzatoare

Multi tineri antreprenori romani atrag atentia asupra faptului ca statul nu sprijina cu adevarat inceputul unei afaceri, ci mai degraba, este cel care pune piedici. Ramona Ioana Bruynseels, candidatul.

Cum si-a bagat RUSIA coada in campania prezidentiala: Relatiile economice cu vecinii din Est cerute de Dan Barna, gafa candidatei lui Dan Voiculescu care vedea Moscova in NATO si elogiile propagandei ruse la adresa PSD-istului Plesoianu

Pe fondul apropierii alegerilor prezidentiale din noiembrie, candidatii au iesit la rampa, in incercarea de a arata electoratului ca merita sa fie stampilati in finalul acestui an. in acest context,.

Portret. Cine e blonda lui Voiculescu pentru Cotroceni: de la ajutat copii in Africa la gafa cu Rusia si NATO

Inaintea Vioricai Dancila, Ramona Ioana Bruynseels a fost prima femeie care anunta ca se inscrie la alegerile prezidentiale din acest an din partea Partidului Puterii Umaniste social-liberal), controlat de Dan Voiculescu.

Candidatul umanistilor face apel la implicare. Mesajul transmis de Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels ii invita pe romanii care vor schimbarea clasei politice sa i se alature in campania pentru alegerile prezidentiale, ca voluntari, intr-un exercitiu democratic ce ar putea sa schimbe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )