Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ramona Ioana Bruynseels, surpriza in prima zi de scoala

Antena3 Antena3,
Ramona Ioana Bruynseels, surpriza in prima zi de scoala

Ramona Ioana Bruynseels a marcat si ea inceputul scolii, alaturi de doi copii dintr-un sat din judetul Hunedoara. Candidatul la Presedintie le-a daruit ghiozdane si a mers cu ei la scoala, refacand drumul zi. continuă pe Antena3

Ramona Ioana Bruynseels solicita masuri urgente pentru votul diasporei

Candidatul umanist la Presedintia Romaniei, Ramona Ioana Bruynseels, taxeaza modul in care Guvernul pregateste procesul de votare al romanilor din strainatate, printr-o scrisoare deschisa adresata Presedintiei Romaniei, Guvernului si Autoritatii Electorale Permanente, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Ramona Ioana Bruynseels, la mormantul lui Avram Iancu: Este trist ca la 147 de ani de la moartea lui, in Romania, cetatenii sunt inca supusi abuzurilor

Ceremonii grandioase la Biserica din Tebea, unde este comemorata implinirea a a 147 de ani de la moartea lui Avram Iancu. Prima sosita la ceremonie a fost candidata umanistilor la alegerile prezidentiale,.

RAMONA BRUYNSEELS: Schimbarea Romaniei este foarte aproape

Zeci de alegatori aflati pe litoralul romanesc au avut ocazia, joi si vineri, sa discute cu candidata la Presedintia Romaniei, Ramona Ioana Bruynseels, prezenta la Constanta, alaturi de voluntarii umanisti. Constantenii i-au prezentat Ramonei Bruynseels problemele pe care le au, dar si ce asteptari au de la viitorul presedinte al tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )