Libnet.ro
UNICEF

11:00

Randament de peste trei ori mai mare pentru BET-TR, fata de BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Randament de peste trei ori mai mare pentru BET-TR, fata de BET

Dragos Mesaros, Goldring: Dividendele mari, date de companiile de stat, au la baza si lipsa de viziune a conducerii societatilor, care sa presupuna investitii de anvergura *Marcel Murgoci, Estinvest: Trebuie gasita o solutie de echilibru intre a nu acorda deloc dividende, pentru ca astfel se dezamageste actionariatul, si a acorda dividende foarte mari, aproape 100% din profit, pentru ca exista riscul decapitalizarii companiei Dupa aproape patru ani de cand a fost lansat de Bursa de Valori Bucuresti BVB), pentru a reda o imagine mai aproape de realitate a performantei actiunilor din primul esalon al pietei noastre de capital, indicele BET-TR, care include in modul de calcul si dividendele distribuite de companiile incluse in indicele BET, afiseaza un avans de circa 52%, fata de un randament de aproximativ 14%, cat afiseaza principalul cos de actuni de la BVB. Practic, in ultimii patru ani de zile, randamentul principalelor actiuni de la BVB, cu exceptia celor cinci SIF-uri, a fost dat in proportie de aproape trei sferturi de dividende, doar un sfert fiind atribuit aprecierii cotatiilor actiunilor emitentilor. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici crede ca statul poate recupera 63 miliarde de lei de la firmele aflate in insolventa. Suma este de 5 ori mai mare decat cea anuntata in iulie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici a anuntat marti seara ca din zona gri a insolventelor statul poate recupera 63 miliarde de lei, suma de cinci ori mai mare decat cea pe care o anuntase spre sfarsitul lunii iulie. Legea actuala protejeaza firmele aflate in insolventa de executarea silita. Oficialul promite ca actul normativ va fi schimbat.

VIDEO Apple a prezentat cel mai mare iPhone de pna acum, XS Max cu ecran de 6,5 inci. Preturile pornesc de la 1.099 dolari

Apple a prezentat iPhone Xs, o versiune mai puternica a varfului de gama, dar si XS Max, telefonul cel mai mare si mai scump lansat vreodata de compania din Cupertino. Preturile pornesc de la 999 dolari pentru XS si de la 1. 099 dolari pentru XS Max. Apple a prezentat si cea de-a patra generatie a ceasului Watch care acum are un ecran cu 32% mai mare si poate fi folosit si pentru electrocardiograme. Apple a prezentat si iPhone XR, cu ecran de 6,1 inci LCD, cu carcasa din sticla si aluminiu si preturi de la 749 dolari. Stirea se actualizeaza.

Raport: In Romania, numarul de ani de viata sanatoasa pierduti din cauza poluarii, mai mare decat in India

Poluarea atmosferica constituie cel mai mare risc legat de mediu pentru sanatate in Europa, potrivit datelor OMS. In fiecare an, in Uniunea Europeana, acest tip de poluare cauzeaza in jur de 400. 000 de decese premature, iar costurile sale externe.

VIDEO incepe cel mai mare festival de world music din Romania.Plai 2018 aduce nume interesante din Senegal, Brazilia, Franta, Mexic sau Tara Galilor

Au mai ramas puain tima pana la startul editiei cu numarul 13 a festivalului Plai. Portile Muzeului Satului Banatean din Timisoara se vor deschide vineri pentru cel mai mare festival de world music din Romania.

Care sunt universitatile cu cea mai mare rata de angajare dupa absolvire. Ce institutie din Romania este inclusa in clasament

Numarul studentilor romani care pleaca la studii in afara pentru a-si creste sansa de gasire a unui job creste anual cu 20% doar in 2017 fiind inregistrati mii de tineri), arata Integral Edu. Cei care vor sa le calce pe urme se pot orienta catre universitatile de top din SUA, Australia, Marea Britanie sau alte tari din Europa, care se mentin si anul acesta pe primele locuri in Top 500 al universitatilor cu cea mai mare rata de angajabilitate.

Cum au trait romanii in anul cu cea mai mare crestere economica de la criza: abia au tinut pasul cu cheltuielile curente, nu au mers la medic pentru ca nu aveau bani

Desi anul trecut economia romaneasca a crescut cu cel mai mare avans din 2008 pana in prezent, acest lucru nu s-a vazut si in traiul romanilor. Opt din zece gospodarii spun ca au dificultati cu cheltuielile curente ale vietii, o treime au avut restante repetate la plata facturilor, iar multi romani nu isi permit nici sa mearga la doctor.

Copiii din clasa I invata ca 12 este mai mare decat 16

Un nou manual cu greseli, dintre cele realizate de editura Ministerului Educatiei Nationale MEN). Din manualul de Matematica si explorarea mediului pentru clasa I, elevii invata ca numarul 12 este mai mare decat 16.

Cel mai mare secret al Madalinei Manole a iesit la iveala! Este vorba despre un barbat misterios

Cel mai mare secret al Madalinei Manole a iesit la iveala! Gura lumii spune ca artista a fost in scandal cu parintii ei pentru un barbat! Pentru acesta, Madalina Manole renuntase la tot! Aflati.

Un roman are cea mai mare pensie de stat din UE. Ce meserie a avut si cati bani ridica lunar de la Posta

Cea mai mare pensie din Romania a crescut in anul 2018 cu aproximativ 50% ajungand de la 34. 700 lei la 51. 334 lei! Este cea mai mare pensie de stat din UE. La inceputul lunii august 2018, din informatiile.

Cea mai mare pensie din Romania bate si recorduri din UE

Cum a ajuns Romania, una dintre cele mai sarace tari din Uniunea Europeana, sa aiba cei mai bogati pensionari din Europa? Simplu. Prin noua lege a pensiilor data de PSD-ALDE, fara sa ia in calcul anumite dezechilibre provocate de pensiile speciale. Sigur, este vorba doar despre anumiti pensionari, nu despre cei care se chinuie in [] .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )