Libnet.ro
UNICEF

23:00

Randamentele obligatiunilor romanesti, la maximul ultimilor trei ani din cauza cresterii inflatiei

Hotnews Hotnews,
 Randamentele obligatiunilor romanesti, la maximul ultimilor trei ani din cauza cresterii inflatiei

Randamentele obligatiunilor guvernamentale romanesti au urcat vineri pana la cele mai inalte niveluri din ultimii peste trei ani dupa ce datele statistice au aratat ca inflatia din Romania a urcat mai rapid in octombrie decat se asteptau expertii din piata. Ca un nou semn ca economia Romaniei se supraincalzeste, inflatia urca rapid si prinde din urma trendul de crestere a preturilor din Europa Centrala ce a inceput la mijlocul anului trecut, noteaza Reuters. continuă pe Hotnews

Leul - in cadere libera. Aproape de maximul ultimilor 5 ani, in raport cu Euro

Joi, BNR a afisat un curs de 4,6279 lei/euro. Nivelul anuntat vineri este cel mai mare din 3 august 2012, cand BNR a afisat un curs de 4,6481 lei/euro. Moneda nationala continuat sa se deprecieze vineri in raport cu euro, cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR), de 4,6390 lei pentru un euro.

Revolutia fiscala impinge euro la maximul ultimilor 5 ani! Preturile cresc, LEUL se devalorizeaza

Euro continua sa creasca in raport cu leul, dupa ce Guvernul a adoptat pachetul de masuri pentru 2018. Potrivit BNR, euro este cotat la 4,6390 lei, cel mai mare curs din ultimii 5 ani si 3.

Isarescu explica de ce euro a ajuns la maximul ultimilor 5 ani: Se contureaza o problema

Cutremurul valutar de miercuri, cand euro a atins cel mai mare nivel din ultimii 5 ani, este explicat de presedintele Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, prin faptul ca importam mai mult.

Cat costa peticirea drumurilor judetene in urmatorii trei ani. Milioanele de euro, impartite de trei firme

Contractul scos la licitatie de Consiliul Judetean Vrancea a fost adjudecat de trei firme, din care una este din Vrancea.

Un batran de 83 de ani din Tecuci a ucis cu briceagul un tanar de 20 de ani. S-a aflat motivul crimei

Un barbat de 83 de ani, din Tecuci, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a injunghiat mortal un tanar de 20 de ani din aceeasi localitate, a declarat miercuri, purtatorul de cuvant.

VIDEO Omul-bufnita: Un baiat de 14 ani din Pakistan isi poate intoarce capul la spate

Un baiat pakistanez de 14 ani este supranumit omul-bufnita dupa ce a demonstrat ca isi poate roti capul 180 de grade si sa priveasca in spate, relateazaDaily Mail.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )