Libnet.ro
UNICEF

22:45

Rapid devine primul club din Romania al suporterilor

Online Sport Online Sport,
Rapid devine primul club din Romania al suporterilor

Adrian Zamfir, actualul patron de la Rapid, a anuntat luni ca va ceda toate actiunile sale catre suporterii clubului. continuă pe Online Sport

Fitch: Divizia de retail a SocGen este afectata de mediul operational din Romania si Rusia

Rezultatele financiare inregistrate in primul trimestru din 2014 de Societe Generale, a doua mare banca listata din Franta, sunt solide si au beneficiat de scaderea creditelor neperformante, dar divizia internationala de retail a SocGen este afectata de mediul operational dificil din Romania si Rusia, se arata intr-un raport publicat vineri de agentia de evaluare financiara Fitch Ratings.

Santierul Naval Orsova a depasit cu 38% profitul bugetat pe primul trimestru din 2014

Santierul Naval Orsova a obtinut un profit brut de 1,21 milioane lei in primul trimestru din 2014, comparativ cu o pierdere de 2,29 milioane lei in perioada similara din 2012, potrivit raportarilor transmise Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ING Asigurari de Viata a raportat un profit brut de 10,1 milioane lei in primul trimestru din 2014

In primul trimestru din 2014 ING Asigurari de Viata a obtinut un profit brut estimat de 10,14 milioane de lei, comparativ cu 1,81 milioane de lei in aceeasi perioada a anului 2013, a anuntat vineri asiguratorul. Volumul primelor brute subscrise in aceeasi perioada de referinta a fost de 146,2 milioane de lei, in crestere cu 7,3%, iar despagubirile platite clientilor pentru evenimente asigurate si contracte finalizate de 30,8 milioane de lei, cu 6,4% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. Aproape 80% din aceasta suma, respectiv 24,4 milioane de lei, reprezinta beneficii pentru contracte ajunse la maturitate.

Entitatile din Romania vor putea dezvolta proiecte in parteneriat cu entitati din Islanda si Norvegia

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala FRDS) a organizat, miercuri, 7 mai, la Hotel Royal Bucuresti, Seminarul pentru Identificare de Parteneri, un eveniment la care au participat peste 40 de institutii publice si organizatii neguvernamentale din Romania, Islanda si Norvegia pentru a planifica si construi proiecte ce pot fi depuse in cadrul Apelului Coerent, apel care vizeaza masuri pentru combaterea discriminarii si a exluziunii sociale si economice, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ANAF: Termenul limita de depunere a declaratiei privind veniturile realizate din Romania (formularul 200) trebuie depus pana in 26 mai

Persoanele fizice au obligatia de a depune pana in 26 mai formularul 200 - Declaratie privind veniturile realizate din Romania pentru veniturile realizate in anul 2013, a transmis luni ANAF. Nedepunerea ei se sanctioneaza cu amenda de pana la 500 de lei, se mai arata in comunicat. Intra in text si vezi cine trebuie sa depuna formularul 200 si cine este exceptat de la aceasta obligatie.

Povestea de succes a unui roman in SUA: A venit din Romania cu 26 de dolari si a ajuns sa vanda o afacere pentru jumatate de miliard

Povestea lui Cristian Gheorghe este una demna de un film - a ajuns in SUA din Romania comunista la inceputul anului 1990 fara sa stie limba engleza, cu 26 de dolari in buzunar, a trait intr-un hostel pentru tineri si a fost sofer de limuzina pentru a isi castiga traiul, scrie Business Insider, in editia electronica din Australia.

15 maternitati din Romania, dotate cu echipamente medicale in campania Grija pentru copii

Din dorinta de a contribui la ingrijirea copiilor nascuti prematur, in 2013 Dorna s-a alaturat Asociatiei Salvati Copiii, dezvoltand campania Grija pentru copii. Astfel, 15 maternitati din Romania au.

Un club din Premier League scos la vanzare

La o zi dupa incheierea sezonului din Premier League, o echipa de traditie a fotbalului englez a fost scoasa la vanzare.

Dmitri Rogozin anunta ca serviciile secrete din Moldova i-au confiscat semnaturile transnistrenilor si ameninta Romania: Ei bine, domnilor din Romania, in curand va vom explica totul - cine sunteti si ce credem despre voi

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a postat din nou, sambata seara, un mesaj pe Twitter, dupa ce a revenit la Moscova la bordul unui avion de linie: Ei bine, domnilor din Romania, in curand va vom explica totul - cine sunteti si ce credem despre voi. La aproape doua ore dupa acest mesaj, Rogozin - reprezentant al aripii dure de la Kremlin, sanctionat deja de UE - a revenit si a spus ca Nici nu se putea publicitate mai buna pentru referendumul poporului, facand trimitere la cererea Transnistriei de unire cu Rusia. El a postat si fotografii cu cutiile in care se afla semnaturile transnistrenilor care cer alipirea la Rusia, despre care a spus ca i-au fost confiscate de serviciile secrete din Republica Moldova, potrivit Itar Tass.

Basescu: Nu am niciun COMPLEX fata de intelectualitatea din Romania. Niciunul din ei nu ar conduce un vapor de 300 de metri

Presedintele Traian Basescu le-a transmis intelectualilor, vineri, la decorarea mai multe personalitati culturale si ale vietii civile, ca el nu are complexe fata de intelectualitatea din tara, pentru ca.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )