Libnet.ro
UNICEF

20:15

Rapid invinge liderul din Liga 2 intr-o restanta. Trei succese la rand pentru giulesteni

Online Sport Online Sport,
Rapid invinge liderul din Liga 2 intr-o restanta. Trei succese la rand pentru giulesteni

Se strange clasamentul din Liga 2 dupa ce Rapid a invins pe UTA Arad,, cu 2-0, miercuri, intr-un meci restanta din etapa a 10-a. continuă pe Online Sport

Solutia lui Stanciu pentru a invinge echipele valoroase: Daca nu alergam, nu ne vom califica nici din Liga Natiunilor

Inaintea meciului cu Spania din preliminariile Euro 2020, fara nicio miza pentru tricolori, Nicolae Stanciu a vorbit despre cum ar trebui sa joace Romania cu echipele valoroase. Jucatorul de la Slavia Praga considera ca tricolorii ar trebui sa alerge mai mult pentru a suplini lipsa de valoare. Daca nu vom intelege lucrul asta, cu siguranta nu ne vom califica nici din Liga Natiunilor, este convins Stanciu.

Idee pentru barajul din Liga Natiunilor: Sa vina Radoi cu toata echipa U21

Romania a ratat inca o campanie de calificare, iar acum singura speranta pentru o prezenta la Euro 2020 acolo unde Bucurestiul gazduieste patru partide) este barajul din Liga Natiunilor. Laurentiu Reghecampf face o propunere: sa vina Mirel Radoi cu toata echipa Under21 si sa joace in locul reprezentativei lui Cosmin Contra.

Intalnire intre arbitri si antrenori din Liga 1

Federatia Romana de Fotbal si Comisia Centrala a Arbitrilor i-au invitat la o intalnire de lucru pe antrenorii din Liga 1, in perioada 16-17 noiembrie, anunta FRF pe site-ul oficial.

Inspectia Sanitara, control la blocul din Timisoara din care au murit trei persoane. Ce vor verifica inspectorii (FOTO)

Inspectia Sanitara de Stat demareaza, miercuri, un control la Timisoara, in blocul deratizat din care au murit trei persoane si alte cateva zeci de persoane au ajuns la spital, transmite News. ro. Inspectorii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )