Libnet.ro
UNICEF

01:05

RAPIREA din Sex-Shop. Cine este TALHARUL in calduri care FURA o PAPUSA SEXUALA DE LUX (FOTO,VIDEO)

B1 B1,
RAPIREA din Sex-Shop. Cine este TALHARUL in calduri care FURA o PAPUSA SEXUALA DE LUX (FOTO,VIDEO)

Un magazin cu jucarii sexuale pentru adulti a fost victima unei crime pasionale. Un hot in calduri a furat o papusa sexuala in valoare de 5000 de dolari. indragostitul talhar a fost ca. continuă pe B1

A comis o crima chiar dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Motivul este socant

Un barbat care tocmai iesise din inchisoare, si-a omorat cu sange un vecin. Incidentul a avut loc sambata seara, in satul Cetatea, comuna Fratesti, judetul Giurgiu. Pe fondul.

Cine este noua Miss Romania 2017

Alina Rugina, din Bucuresti este noua Miss Romania 2017, concurs care a fost organizat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, dupa cum relateaza Digi24. Nu pot sa descriu ceea ce simt.

Prima iesire publica a batranului lovit in Piata Victoriei: Cine este acesta si ce cauta in timpul protestelor

Un incident violent a avut loc sambata in Piata Victoriei in timpul protestului impotriva organizarii unui targ de Craciun in zona in care au loc frecvent protestele. Un.

Cum arata si cine este cea mai BOGATA femeie din Romania

A absolvit cursurile Facultatii de Drept si a inceput sa lucreze la 22 de ani. Averea ei ajunge la aproape 450 de milioane de euro, potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani. Cea mai.

Autoritatea de reglementare a pietelor financiare din Franta: Bitcoin este o iluzie periculoasa

Presedintele Autoritatii de reglementare a pietelor financiare din Franta AMF), Robert Ophele, a denuntat moneda virtuala bitcoin ca fiind o iluzie periculoasa si un instrument pentru infractori, pronuntandu-se ferm impotriva criptomonedei, care a depasit pragul de 11. 000 de dolari, pentru prima data de la lansare, scrie Bloomberg.

Imagini noi cu bataia din Piata Victoriei. Scena de la care a pornit intregul scandal - VIDEO

Au aparut imagini noi cu incidentele izbucnite ieri la protestele din Piata Victoriei. Este vorba despre scena de la care a pornit acest scandal, cel care a declansat interventia jandarmilor. Noi am vorbit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )