Libnet.ro
UNICEF

07:00

Un raport avertizeaza ca jumatate din fermele Regatului Unit ar putea esua in cazul unui Brexit fara acord

Hotnews Hotnews,
 Un raport avertizeaza ca jumatate din fermele Regatului Unit ar putea esua in cazul unui Brexit fara acord

Potrivit unui nou raport facut la cererea sustinatorilor unui al doilea vot, peste jumatate din fermierii Regatului Unit ar putea fi eliminati din afaceri in cazul in care Marea Britanie iese fara acord din UE pe data de 31 octombrie, potrivit The Guardian, citat de Rador. continuă pe Hotnews

STUDIU COFACE: Jumatate din companiile farmaceutice au inregistrat scaderi ale afacerilor si profitului

Mai mult de jumatate din companiile farmaceutice incluse intr-un studiu au raportat o scadere a rezultatului net pentru anul 2017, in timp ce 25% dintre acestea au inregistrat o pierdere neta in aceeasi perioada.

Subventii de aproape 20 de milioane de lei pentru partide, in august Peste jumatate din suma a mers catre PSD. Cat au primit PNL si USR

Partidele au primit, pentru luna august, subventii de 19,7 milioane de lei, peste jumatate din suma, respectiv 11,2 milioane mergand catre PSD, potrivit datelor Autoritatii Electorale Permanente.

Eugen Teodorovici, pentru toti romanii din strainatate: cum vor putea trimite bani in tara fara comision

Romanii plecati la munca in strainatate vor putea trimite bani in tara fara comision. Anuntul a fost facut de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care a precizat ca la CEC Bank se lucreaza la un produs care sa faciliteze acest tip de tranzactii incepand cu luna septembrie. Eugen Teodorovici: Romanii din strainatate vor putea trimite .

Dongfeng Peugeot Citroen elimina jumatate din posturile din China

Grupul auto francez PSA Peugeot Citroen) si partenerul sau chinez Dong-feng Group au decis sa elimine mii de locuri de munca din China si sa inchida doua din cele patru fabrici locale, unde produc impreuna vehicule, in vederea reducerii pierderilor cauzate de incetinirea celei mai mari piete auto mondiale, conform unui document consultat de Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )