Libnet.ro
UNICEF

16:00

Raport cutremurator: Romanii pierd opt luni din viata din cauza poluarii. Ce ne asteapta

Antena3 Antena3,
Raport cutremurator: Romanii pierd opt luni din viata din cauza poluarii. Ce ne asteapta

Romania se afla printre tarile in care oamenii pierd opt luni din viata din cauza poluarii, peste media europeana, arata un studiu Lancet Countdown, care analizeaza impactul schimbarilor climatice si al. continuă pe Antena3

Romanii pierd luni de zile din viata din cauza poluarii. Ce anume ne scade durata de viata si cu cat

Romanii pierd opt luni din viata din cauza poluarii, o statistica ce pune tara noastra peste media Uniunii Europene, arataLibertatea. ro, care citeaza un raport al Lancet Countdown Raportul, care.

VIDEO Estimare: Romanii traiesc cu peste opt luni mai putin din cauza poluarii. Tara noastra se afla in topul statelor in care cetatenii pierd cele mai multe luni din viata

Romania se afla in topul tarilor in care oamenii pierd luni din viata din cauza poluarii, potrivit unei preconizari a raportului international Lancet Countdown care monitorizeaza evolutia sanatatii si schimbarilor climatice. Astfel, romanii, alaturi de maghiari si polonezi, pierd peste 8 luni de viata din cauza particulelor in suspensie din aer, in contextul in care media pierderii de viata pe persoana in UE este de 5,7 luni.

Copilei de zece ani i s-a spus ca este insarcinata in opt luni. Cand au aflat cine este tatal, parintii au fost la un pas de lesin

Copila de zece ani a aflat ca este insarcinata in opt luni. Cand au aflat cine este tatal, parintii au fost la un pas de lesin. Si asta pentru ca fata urma sa aiba copilul fratelui ei mai mare. Fetita f.

O legenda a ciclismului, Raymond Poulidor, a incetat din viata. VIDEO

Fostul ciclist francez Raymond Poulidor, castigator al Turului Spaniei in 1964, a incetat din viata in noaptea de marti spre miercuri, la varsta de 83 de ani, informeaza cotidianul LEquipe. Una dintre.

SCANDAL intre femeile din viata lui Razvan Simion. LIDIA BUBLE arunca BOMBA in showbiz

Scandal intre femeile din viata lui Razvan Simion. Actuala iubita a matinalului de la Antena 1, Lidia buble a declarat ca nu regreta nimic din toata situatia din ei. Nu regret absolut nimic, nu ma si.

OmniPerform a inregistrat in primele 9 luni din anul 2019 o crestere organica de aproximativ 20%

Agentia de digital OmniPerform a inregistrat in primele 9 luni din anul 2019 o crestere organica de aproximativ 20% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pana aproape de 2,5 milioane de lei, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Deficitul de cont curent a crescut cu 19,2%, in primele noua luni din 2019

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 8,103 miliarde de euro in primele noua luni din 2019, in crestere cu 19,2% comparativ cu cel din perioada similara din 2018, de 6,798 miliarde de euro, potrivit datelor transmise, miercuri, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ONRC: Peste 60 de SRL-D infiintate in primele noua luni din 2019

Numarul de societati cu raspundere limitata - debutant SRL-D) infiintate in primele noua luni din 2019 a fost de 67, cele mai multe, respectiv 11, fiind inregistrate in judetul Satu-Mare, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului.

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2019, IN RITM ANUAL, Profitul net al Grupului Enel a crescut cu 14,1%

Grupul Enel a inregistrat, in primele noua luni ale acestui, an o crestere cu 14,1% a profitului net, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, iar tinta pentru EBITDA pentru intregul an a crescut la 17,8 milioane de euro, arata un comunicat tansmis, ieri, de catre Grup.

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2019, IN RITM ANUAL, Profitul consolidat ajustat dupa impozitare al OTP Bank Romania, in crestere cu 14%

in trimestrul al treilea al anului curent, profitul operatiunilor din Romania ale OTP Grup a scazut cu 28% fata de trimestrul anterior, la 26 milioane lei OTP Bank Romania a inregistrat, in primele noua luni ale anului curent, un profit consolidat ajustat dupa impozitare de 79 milioane lei 5. 4 miliarde HUF), cu 14% mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, arata raportul publicat la Budapesta, in care rezultatele bancii sunt prezentate consolidat, ajustate in conformitate cu standardele de raportare ale Grupului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2254 seconds )