Libnet.ro
UNICEF

06:46

RAPORT CW ECHINOX PENTRU 2018: Valoarea tranzactiilor cu imobile de birouri, la un record de 500 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAPORT CW ECHINOX PENTRU 2018: Valoarea tranzactiilor cu imobile de birouri, la un record de 500 milioane euro

Tranzactiile cu imobile de birouri au atins, anul trecut, un nivel record pentru ultimul deceniu, doar in Bucuresti fiind achizitionate un numar de 20 de imobile cu o suprafata inchiriabila cumulata de 220. 000 de metri patrati si o valoare de peste 500 de milioane de euro, arata raportul Romania Investment Marketbeat, realizat de firma de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox. continuă pe Ziarul Bursa

BVB: Valoarea tranzactiilor creste cu 38% in aceasta saptamana

Valoarea tranzactiilor pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in perioada 4 - 8 februarie, o crestere de aproape 38% fata de saptamana precedenta, in timp ce pe sistemul alternativ de tranzactionare ATS) avansul a fost.

RAPORT COLLIERS INTERNATIONAL PENTRU 2018: Investitiile imobiliare in Europa Centrala si de Est au ajuns la 13,8 miliarde de euro

Volumul investitional in sectorul imobiliar din regiunea Europei Centrale si de Est s-a cifrat, anul trecut, la 13,8 miliarde de euro, in crestere cu 5% fata de anul precedent, arata cel mai recent raport pentru regiunea Europei Centrale si de Est ECE) al companiei de consultanta imobiliara Colliers International Outlook 2019: Climbing at the altitude).

DATE ONS PENTRU 2018: Marea Britanie, in cel mai lent ritm de crestere a economiei

Economia britanica a inregistrat, in 2018, cel mai lent ritm de crestere din ultimii sase ani, deoarece incertitudinile privind Brexitul au dus la reducerea cheltuielilor si a investitiilor, transmit BBC si Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )