Libnet.ro
UNICEF

21:00

Raport Knight Frank: Romania, in topul celor mai scumpe piete rezidentiale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Raport Knight Frank: Romania, in topul celor mai scumpe piete rezidentiale

Romania a urcat 16 locuri in topul tarilor cu cresteri de preturi ale locuintelor, ocupand pozitia a 15-a, reiese din raportul Knight Frank Global House Index . continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai fericite tari din lume: Norvegia, pe primul loc, Romania se afla pe locul al 57-lea

Norvegia a depasit Danemarca si ocupa primul loc in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit unui raport oficial publicat luni, ai carui realizatori au indemnat natiunile din lumea intreaga sa stimuleze increderea sociala si egalitatea pentru a ameliora bunastarea cetatenilor lor, scrie News. ro, citand Reuters. Romania ocupa locul al 57-lea in acest clasament ce include 155 de tari.

Topul celor mai romantice destinatii de vacanta in care fiecare cuplu ar trebui sa ajunga macar o data in viata

Pentru o vacanta de neuitat in doi, o escapada intr-o destinatie romantica este alegerea perfecta. Fie ca mergeti pe durata unui weekend sau o perioada mai lunga, locul in care ajungeti poate determina modul in care investiti timpul liber.

Cel mai mare eveniment din Romania dedicat celor cu Down va avea loc la Cluj. Mama: Speranta noastra sta in legislatie

Cel mai mare eveniment dedicat persoanelor cu Down din Romania se va organiza la Cluj in perioada 20-22 martie. Organizatorii au gandit mai multe activitati printre care si un mars al copiilor cu Down care vor imparti marti, 22 martie, flori, baloane si imbratisari gratuite. Pe 21 martie se marcheaza in mai multe tari Ziua Mondiala a Sindromului Down.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )