Libnet.ro
UNICEF

19:15

Raport MAI in cazul crimei din Caracal: Politistul de la 112 e primul responsabil pentru interventie

Playtech Playtech,
Raport MAI in cazul crimei din Caracal: Politistul de la 112 e primul responsabil pentru interventie

Detalii din raportul preliminar infaptuit de MAI arata ca primul responsabil pentru moartea Alexandrei este politistul de la 112 care a vorbit cu tanara. Care a fost atitudinea agentului de politie si ce a facut gresit astfel incat tanara de 15 ani sa nu poata fie salvata? Raport preliminar MAI in cazul crimei din Caracal . continuă pe Playtech

Florin Iordache, in cazul crimei din Caracal: Au trebuit sa moara oameni sa constatam ca legea nu e buna si ca cineva nu isi face datoria

Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor, a vorbit la Antena 3 despre cazul copilei ucise si violate in Caracal. Politia a intervenit la 20 de ore dupa ce fata a sunat la 112 pentru ajutor si la trei.

Bogdan Licu, noi precizari in cazul crimei din Caracal: Informatiile furnizate de STS nu au fost foarte exacte

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, a facut noi precizari la Antena 3 cu privire la cazul adolescentei ucise in Caracal. S-a inteles faptul ca acest ucigas era o lista de suspecti in dosar.

Bogdan Licu, noi precizari in cazul crimei din Caracal: Informatiile furnizate de STS nu au fost exacte. A murit o fata care putea fi salvata

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, a facut noi precizari la Antena 3 cu privire la cazul adolescentei ucise in Caracal. S-a inteles faptul ca acest ucigas era o lista de suspecti in dosar.

Filmul crimei din Caracal. Cum au fost rapite fetele care faceau autostopul si ce s-a intamplat cu cadavrele

Cazul crimei din Caracal a ingrozit Romania, iar autoritatile incearca sa afle cum au fost rapite fetele care faceau autostopul si ce s-a intamplat cu cadavrele. Din primele informatii reiese ca Gheorghe Dinca ar fi ucis cu bestialitate patru fete, le-ar fi transat si descompus in acid de la bateriile unor masini, apoi a ingropat .

Descoperiti. Sapte minciuni uriase propagate de procurori in cazul tragediei din Caracal

Andreea Sava a prezentat in exclusivitatela Descoperiti sapte miniciuni uriase spuse de Asociatia Miscarea pentru Apararea Statului Porcurorilor referitoare la cazul crimei din.

Dezvaluire socanta in cazul crimelor din Caracal. Un barbat a fost dat disparut acum doi ani, in conditii similare. Vasile Gheorghe avea o suma mare de bani la momentul cand a fost vazut ultima data

Cazul crimelor din Caracal pare mult mai complicat decat este. Se pare ca inca un barbat a disparut in conditii similare, in anul 2017. Vasile Gheorghe a disparut de acasa la inceputul lunii august 2017, iar.

Detalii noi in cazul criminalului din Caracal. Ce l-a motivat sa o ucida pe Alexandra Macesanu

Criminalul din Caracal este acuzat oficial de omor calificat. El a recunoscut in fata anchetatorilor ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, dupa ce a rapit-o si a violat-o. Procurorii DIICOT au anuntat ca actiunea penala pe numele lui Gheorghe Dinca a fost extinsa, el fiind acuzat initial de viol si trafic de persoane. Detalii noi .

Calin Popescu Tariceanu, despre modul in care s-a actionat in cazul tragediei din Caracal: Anumite institutii nu-si fac treaba. Directorul STS ar trebui demis

Presedintele Senatului si al ALDE,Calin Popescu Tariceanu, a vorbit la Subiectiv despre neregulile descoperite in modul in care s-a actionat in cazul tragediei din Caracal. Rezulta.

Rasturnare de situatie in cazul crimelor din Caracal. Alexandra Macesanu ar fi sunat de 5 ori la 112

Rasturnare de situatie in cazul crimelor din Olt. Exista informatii din raportul publicat de MAI ca Alexandra Macesanu nu a vorbit de 3 ori cu operatorul 112, ci a vorbit de 5 ori cu anchetatorii incecand sa.

Petitie online in cazul criminalului din Caracal. Peste 20.000 de persoane cer reintroducerea pedepsei cu moartea

Cel putin 20. 000 de persoane au semnat o petitie online prin care cer pedeapsa cu moartea pentru criminalul din Caracal. Petitia a fost semnata in mai putin de 24 de ore de peste 20. 000 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )