Libnet.ro
UNICEF

16:00

Raport: Politicile statului au afectat dezvoltarea a peste 50% din afacerile din Romania

B1 B1,
Raport: Politicile statului au afectat dezvoltarea a peste 50% din afacerile din Romania

Incertitudinile fiscale si legislative din ultimul an au afectat planurile de investitii pentru 57% dintre companiile din Romania, relateaza News. ro, care citeaza un raport al EY Romania, publicat joi. continuă pe B1

CHRISTIAN TOUR: Peste jumatate din vacantele la plaja se cumpara in ianuarie

Agentia raporteaza vanzari cu 62% mai mari in ianuarie 2019 fata de aceeasi luna a anului trecut in luna ianuarie sunt rezervate peste 50% din pachetele turistice pentru sezonul estival, inceputul anului fiind una dintre perioadele preferate de romani pentru a-si rezerva sejurul estival intr-o statiune de litoral din tara si strainatate, potrivit agentiei de turism Christian Tour.

Christian Tour: Peste jumatate din vacantele la plaja se cumpara in ianuarie

In luna ianuarie turistii rezerva peste 50% din pachetele turistice pentru sezonul estival, potrivit datelor Christian Tour. Destinatiile cele mai cautate pentru vacanta de vara sunt insulele grecesti, Antalya Turcia), statiunile egiptene Hurghada si.

ANUL ACESTA: China va lansa peste 50 de sonde spatiale

China va trimite in cosmos peste 50 de sonde spatiale, in decursul acestui an, pentru care vor fi realizate aproximativ 30 de lansari, a informat, astazi, agentia Xinhua.

Peste 50 de artisti cer ca Eurovision 2019, programat n Israel, sa aiba loc n alta tara / Personalitatile ndeamna BBC sa boicoteze festivalul

Creatoarea de moda Vivienne Westwood, muzicianul Peter Gabriel si regizorul Mike Leigh se numara printre cele peste 50 de personalitati care au cerut ca editia de anul acesta a concursului Eurovision, care va avea loc la Tel Aviv, in Israel, sa se desfasoare in alta tara, potrivit bbc. com, scrie Mediafax. De asemenea, personalitatile au solicitat BBC sa boicoteze concursul si sa nu il transmita, astfel incat sa oblige European Broadcasting Union sa mute concursul, scrie The Guardian.

OMV, mesaj DUR pentru Guvern: Romania NU are politicile adecvate pentru investitia in gazele din Marea Neagra. Tot Rusia ramane baza

Romania nu are politicile adecvate pentru investitia in gazele din Marea Neagra si acest fapt a descurajat grupul austriac OMV in a lua decizia finala de investitie in proiectul offshore de productie de gaze Ne.

Profitul RECORD realizat de Facebook in 2018! Peste jumatate din populatia Terrei cotizeaza pentru Mark Zuckerberg... Sumele sunt INIMAGINABILE

Adulat de unii si injurat de altii, Facebook-ul merge inainte. Cu succes! Dovada sta bilantul financiar al anului 2018, cel mai prost an al gigantului social-media din punct de vedere al imaginii, dar nu si din.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )