Libnet.ro
UNICEF

14:45

Raport preliminar la Institutul de Medicina Legala! Ce spun medicii legisti

Antena3 Antena3,
Raport preliminar la Institutul de Medicina Legala! Ce spun medicii legisti

Informatie de ultima ora pe SURSE: Oasele gasite la Gheorghe Dinca sunt umane. Dupa-amiaza a fost finalizat un raport preliminar la Institutul de Medicina Legala. Medicii legisti spun ca. continuă pe Antena3

Institutul de Medicina Legala: Probele de la Caracal au ajuns la noi, le vom desigila luni dimineata. Analiza ADN dureaza 2 saptamani

Ramasitele umane gasite la locuinta suspectului de crima de la Caracal au ajuns la Institutul de Medicina Legala din Bucuresti, iar luni dimineata va incepe analiza lor, in prezenta organelor de ancheta. Se va analiza AND-ul si se va face un examen antropologic, spun reprezentantii INML.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Raport preliminar al MAI: Politistul a avut o atitudine refractara fata victima, fara sa o consilieze sau sa ii ofere sfaturi pana la sosirea echipajelor de Politie (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, si unchiul Alexandrei, adolescenta ucise la Caracal, a prezentat, luni, in cadrul Stirilor B1 TV, un pasaj dintr-un raport.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )