Libnet.ro
UNICEF

09:15

RAPORT Romanii au stat mai putin in spital in 2017. De cati medici au dispus romanii la nivel national anul trecut

Adevărul Adevărul,
RAPORT Romanii au stat mai putin in spital in 2017. De cati medici au dispus romanii la nivel national anul trecut

Anul 2017 a adus o serie de schimbari pentru sistemul de sanatate: a crescut numarul de cabinete medicale independente, a crescut numarul de cabinete de stomatologie dar si numarul farmaciilor si cel al drogheriilor. Asa arata cel mai recent raport al Institutului National de Statistica privind activitatea unitatilor sanitare. Datele arata ca numarul cabinetelor de medicina de familie a scazut in 2017 fata de 2016. continuă pe Adevărul

Macron se alatura lui Merkel si pledeaza pentru o Europa mai putin dependenta de SUA in asigurarea securitatii sale

Presedintele francez Emmanuel Macron vrea ca Europa sa fie mai putin dependenta de Statele Unite in asigurarea securitatii sale si intentioneaza sa propuna un plan in acest sens.

Masini de familie de vanzare pentru mai putin de 5.000 de euro

Cererea de masini de familie pe piata de masini second hand este destul de mare asa ca si ofertele sunt foarte variate. Vorbim despre masini incapatoare, avand costuri mai mici de intretinere si.

Rugaciuni mai putin cunoscute de credinciosi. Ce trebuie sa rosteasca un preot care este ispitit in vis

Molitfelnicul este una dintre cele mai folosite carti de cult de catre preotii ortodocsi. in ea se gasesc randuielile diferitelor taine sau rugaciuni pe care Biserica le pune la indemana credinciosilor. insa multe din aceste rugaciuni sunt putin cunoscute.

Tudorel Toader continua atacurile la adresa lui Augustin Lazar: Am primit o copie a Protocolului din 2009, mai putin ultimele doua pagini

Ministrul Justitiei continua seria criticilor la adresa procurorului general dupa ce sambata dimineata a anuntat demararea procedurii de evaluare a activitatii manageriale, care cel mai probabil se va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )