Libnet.ro
UNICEF

17:00

Raport UE: Romania, pe ultimul loc la cheltuieli pentru sanatate si la investigatii RMN si CT

Antena3 Antena3,
Raport UE: Romania, pe ultimul loc la cheltuieli pentru sanatate si la investigatii RMN si CT

In Romania se inregistreaza cele mai mici cheltuieli pe cap de locuitor pentru sanatate, in timp ce numarul investigatiilor RMN si CT, precum si al mamografiilor, este cel mai mic din UE, potrivit unui raport. continuă pe Antena3

Romania, codasa in UE dupa cheltuielile pentru sanatate si investigatiile RMN si CT

Romania are cele mai mici cheltuieli pe cap de locuitor pentru sanatate, iar numarul investigatiilor RMN si CT, precum si al mamografiilor, este cel mai mic din UE, potrivit unui raport al OECD si al Comisiei Europene.

Steaua vs. CSU Craiova, in lupta pentru ultimul loc in semifinalele din Cupa Romaniei

CSU Craiova si Steaua isi disputa ultimul loc in penultimul act din Cupa Romaniei, urmand sa se intalneasca joi, incepand cu ora 20. 30, intr-un meci disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

Subiectele zilei: Sanatatea romanilor: bolile care ne omoara. Traiul prost si alegerile gresite ne mananca anii; Cum devine Romania importator de creiere; Ultimul 1 Decembrie pentru Traian Basescu in calitate de sef al statului, primul pentru Klaus Iohan

Constructiile noi, o adevarata loterie in Romania. Vedete si oameni obisnuiti s-au trezit cu case care se prabusesc singure. Un domeniu in care s-au vehiculat profituri de sute de milioane de euro este dominat de coruptie si trafic de influenta, e guvernat de spagi si avize luate mai mult cu ochii inchisi si mai putin cu verificari minutioase. Corespondenta speciala de la Chisinau. Asteptarile politicienilor dupa vot. Partidul Socialist - extremism prorus cu orientari personale europene. Igor Dodon, liderul unui partid prorus din Republica Moldova este de fapt in plan personal un proroman. Mama lui este profesoara de limba romana, copiii lui studiaza la o scoala de limba romana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )