Libnet.ro
UNICEF

05:15

RAPORT Ultimii patru ani, 2015-2018, cei mai calzi ani inregistrati vreodata

Adevărul Adevărul,
RAPORT Ultimii patru ani, 2015-2018, cei mai calzi ani inregistrati vreodata

Ultimii patru ani au fost cei mai calzi inregistrati vreodata, a anuntat ONU, care vede in acest lucru confirmarea incalzirii globale cauzata niveluri de concentratie-record a gazelor cu efect de sera in atmosfera. continuă pe Adevărul

Hidroelectrica si-a ales noul consiliu de supraveghere, cu un mandat de patru ani

Actionarii Hidroelectrica au decis, marti, cine vor fi cei sapte membri ai Consiliului de Supraveghere al companiei, numiti in aceste functii pentru urmatorii patru ani.

Hidroelectrica are un nou Consiliu de Supraveghere, cu mandat de patru ani

Actionarii Hidroelectrica au decis in sedinta de marti numirea unui nou Consiliu de Supraveghere al companiei, in baza OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa. Cei sapte membri ai Consiliului de Supraveghere vor avea un mandat de patru ani. Vezi in text cine sunt.

Super Bowl 2019 - Cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani

Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, a inregistrat cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani.

Cheltuielile cu personalul si asistenta sociala au crescut cu 50%, in ultimii cinci ani

Cheltuielile de personal si asistenta sociala au crescut cu 50% in ultimii cinci ani, mai precis de la 120 miliarde lei in 2014 la 187 miliarde lei in 2018, atrage atentia analistul financiar Iancu Guda.

Eurostat: Copiii din Romnia sunt cei mai sanatosi din Europa / Peste 99% dintre copiii sub 16 ani au stare de sanatate buna sau foarte buna

Copiii din Romania erau, in 2017, cei mai sanatosi din Europa, potrivit Eurostat, procentul celor care nu sunt bolnavi depasind 99% la toate categoriile de varste.

Situatie socanta. Un baietel de patru ani si-a impuscat mama gravida in fata. Femeia e in stare critica

Un baietel de doar patru ani din Statele Unite a reusit sa isi impuste mama in fata cu un pistol pe care l-a gasit sub saltea. Femeia de 27 de ani era gravida in opt luni si se afla in stare.

Tragedie in Statele Unite! Un baietel de patru ani si-a impuscat mama insarcinata

Un baietel de patru ani din Washington, SUA a gasit ino arma sub salteaua din casa si si-a impuscat mama in fata. Femeia de 17 de ani erainsarcinata in opt luni. Femeia a fost dusa.

Nuclearelectrica si-a definitivat conducerea pentru urmatorii patru ani

Consiliul de Administratie al Nuclearelectrica SNN) a aprobat, intr-o sedinta care a avut loc ieri, numirea lui Cosmin Ghita, actualul director general, pentru un nou mandat de patru ani la conducerea executiva a producatorului de energie, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Tatal a incercat sa-si ucida fiul de patru ani prin infometare. in tot acest timp, am crezut asta despre el

A incercat sa-si infometeze fiul de patru ani pana la moarte dintr-un motiv de-a dreptul socant/ Barbatul a crezut tot timpul ca micutul nu este al lui. Micutul Vladik Molchenko a fost.

Eroul Zilei. Mihnea Ignat, unul dintre cei mai tineri dirijori din Romania

Mihnea Ignat este unul dintre cei mai tineri dirijori din Romania. inca din 2004, cand a absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, Mihnea a castigat numeroase premii in Italia, Londra si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )