Libnet.ro
UNICEF

07:30

Rapperul Chris Brown a fost arestat, dupa o altercatie cu un barbat

B1 B1,
Rapperul Chris Brown a fost arestat, dupa o altercatie cu un barbat

RapperulChris Brown a fost arestat, duminica, inWashington, alaturi de unul din agentii sai de paza, dupa ce s-a luat la bataie cu un barbat langa un hotel. Cantaretul fusese abordat de doua fa. continuă pe B1

Rapperul Chris Brown a fost ARESTAT

Rapperul Chris Brown si unul dintre agentii din dispozitivul sau de secuiritate au fost arestati, duminica dimineata, in Washington DC, dupa o altercatie cu un barbat, in fata unui hotel din capitala.

Rapperul Chris Brown, arestat in Washington dupa o altercatie

Rapperul Chris Brown si unul dintre agentii din dispozitivul sau de secuiritate au fost arestati, duminica dimineata, in Washington DC, dupa o altercatie cu un barbat, in fata unui hotel din capitala Statelor Unite.

SUA: Un elev de 11 ani a fost arestat dupa ce a ajuns la scoala cu o arma de foc si munitie

O scoala generala din statul american Washington a fost inchisa pentru aproximativ doua ore, miercuri, dupa ce un elev de doar 11 ani a adus in clardire o arma de foc, 400 de cartuse si mai multe cutite,.

Mama lui Gigi Becali rupe tacerea si povesteste ziua in care fiul ei a fost arestat

Dupa ce in luna aprilie Gigi Becali a fost arestat, mama acestuia a povestit ziua in care finantatorul echipei Steaua a fost luat la inchisoare.

Germania: Barbat arestat dupa ce s-a inchis cu 12 persoane intr-un fast-food din Germania

Un barbat de 36 de ani a fost arestat, vineri, dupa ce s-a blocat impreuna cu 12 membri ai familiei sale si cu prieteni intr-un fast-food din Germania. Barbatul de origine kurda s-a inchis cu o zi inainte cu.

Mama lui Gigi Becali povesteste ziua in care a fost arestat fiul sau

Dupa ce in luna aprilie a acestui an Gigi Becali a fost arestat, mama acestuia a povestit ziua in care finantatorul echipei Steaua a fost luat la inchisoare.

Seful Brigazii anti-criminalitate din Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv, joi seara, pentru 29 de zile, in baza unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia, care a admis propunerea procurorilor DIICOT, acesta fiind acuzat ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere, informeaza Mediafax.

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, joi, fiind acuzat ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere. Decizia nu este definitiva. Instan.

Sibiu: Un barbat si-a ucis in bataie sotia insarcinata, in fata celor sase copii

Un barbat din judetul Sibiu a fost arestat dupa ce si-a batut sotia insarcinata, care a decedat ulterior la spital din cauza ranilor. Incidentul s-a petrecut luni, in casa celor doi, cand barbatul a avut o.

Patru din cei noua elevi cutitari au fost RETINUTI dupa mai bine de opt ore de audieri

Patru din cei noua elevi cutitari, implicati intr-o bataie cu sabii si cutite langa o scoala din Bucuresti, au fost retinuti pentru 24 de ore. Politistii si procurorii au descoperit ca elevii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2322 seconds )