Libnet.ro
UNICEF

13:15

Rapperul Gucci Mane, condamnat la trei ani de inchisoare, pentru agresiune

B1 B1,
Rapperul Gucci Mane, condamnat la trei ani de inchisoare, pentru agresiune

Rapperul american Gucci Mane a fost condamnat la trei ani de inchisoare, dupa ce a pledat vinovat in procesul in care era acuzat ca a lovit un fan in zona capului cu o sticla de votca, intr-un club de noapte. continuă pe B1

Victor Ponta saluta aniversarea a trei ani de la adoptarea parteneriatului strategic cu SUA

Premierul Victor Ponta saluta aniversarea la 13 septembrie 2014 a trei ani de la adoptarea, la Washington, a Declaratiei Comune privind Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI intre Romania si Statele Unite ale Americii, subliniind ca pe viitor Romania va ramane acelasi partener solid si de incredere.

Ponta saluta aniversarea a trei ani de la Declaratia Comuna a Parteneriatului Strategic cu SUA

Premierul Ponta saluta aniversarea la 13 septembrie 2014 a trei ani de la adoptarea, la Washington, a Declaratiei Comune privind Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI intre Romania si Statele Unite ale Americii, sublinind ca pe viitor Romania va ramane acelasi partener solid si de incredere.

VIDEO Motivarea instantei pentru condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare: Omul de afaceri si-a exercitat influenta politica pentru a obtine actiunile ICA la pret de garsoniera de periferie. / Inculpatul a apelat la una dintre cele mai rudi

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti arata, in motivarea deciziei de condamnare la zece ani de inchisoare a lui Dan Voiculescu, ca presedintele fondator al PC si-a exercitat influenta pentru a obtine de la Administratia Domeniilor Statului, prin intermediul companiei Grivco, pachetul de actiuni la Institutul pentru Cercetari Alimentare ICA) la un pret de garsoniera de periferie, de 75 de ori mai mic decat valoarea reala. Curtea de Apel Bucuresti a dat publicitatii marti motivarea deciziei prin care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani inchisoare cu executare in dosarul ICA.

Un soldat din garda Reginei Elisabeta ar putea face inchisoare pentru ca a patrulat in pasi de dans (VIDEO)

Soldatul britanic din garda Reginei Elisabeta care a incalcat regulamentul dansand si facand piruete in timp ce patrula in curtea Palatului Buckingam ar putea fi condamnat la 21 de zile de inchisoare si amendat.

35.740 elevi s-au inscris in invatamantul profesional de doi si trei ani. Care au fost cele mai cautate specializari

In total, 35. 740 elevis-au inscris in invatamantul profesional de anul acesta, in cadrulcelor trei etape de inscrieredesfasurate in perioada mai - septembrie 2014. Din totalul acestora,24. 403 eleviau optat pentru invatamantul profesional cu durata de 3 ani, dupa finalizarea clasei a VIII-a, iar11. 337 elevi,pentru invatamantul profesional cu durata de 2 ani, dupa finalizarea clasei a IX-a.

Plimbare la 10 ani cu ATV-ul. A lovit doi copii de trei ani

Doi copii de trei ani au ajuns in atentia medicilor dupa ce au fost loviti de un ATV in timp ce se aflau la joaca. Si mai grav este faptul ca respectivul ATV era condus de un alt copil, cu 7 ani mai mare.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2727 seconds )